Witte paasvakantie

Wie had dat ooit gedacht? Een witte paas. Het had wel iets dat eieren zoeken in de sneeuw. En nu sneeuwt het alweer…..zou het nog sleexc3xabn worden want daar zijn we nog niet aan toe gekomen.

Vrijdag was het feest voor Sabine, want ik had voor haar een playdate met Michael geregeld, zelf durfde ze niet te bellen. We hebben hem opgehaald uit Koog aan de Zaan en na het eten weer thuisgebracht. Door hem kwamen we er ook achter dat Sabine ook vandaag nog vrij was van school. Dat was mij even ontgaan, oeps…
Zaterdag hebben we een appeltaart gebakken voor ome Jos, maar helaas bleef ik met de rand van de vorm achter een haakje in de oven hangen en viel de taart op zijn kop op de grond. Die houdt hij nog te goed dus. ‘s Middags gingen we geellig eten bij Ben, Hilde en Robin. Het was heerlijk toen Laura smeekte om naar huis te gaan om half 10 zijn we maar gegaan want ze was bek- en bekaf.

Zondag hebben we eieren gezocht bij opa en oma en daarna lekker gegeten. Moeders hier heeft ‘s avonds toch nog geaprxc3xa8s-skied in de Balu, want iedereen liet het afweten. Maar na genoeg moed te verzamelen ben ik toch maar heen gegaan, bekenden zat gelukkig. En het zou een beetje zonde zijn van de oppas, de meiden sliepen bij opa en oma en Edwin was naar de verjaardag van Jos. Het was supergezellig en we hebben maandag heerlijk uitgeslapen.

Een gedachte over “Witte paasvakantie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.