Kerstvakantie inhaalslag 1: Ijspret

Er was 1 dag dat het ijs dik genoeg was om het er op te wagen. (al kraakte het ijs vervaarlijk onder mijn gewicht al schijnt dat juist een goed teken te zijn…??)
Edwin had voor Sabine twee prikstokken gemaakt om te kunnen "priksleexc3xabn". Ging wat stroefjes maar het plezier was groot. Laura op de dubbele ijzertjes had het snel bekeken. Na twee minuutjes viel ze op haar zere knie en wilde naar huis. Ik bleef nog ruim een uur met Sabine op het ijs (met gevaar voor eigen leven ;)). Het werd steeds gezelliger (dus drukker en krakeriger)

4 gedachten over “Kerstvakantie inhaalslag 1: Ijspret

  1. Leuke foto’s! Ik ben niet eens op het ijs geweest (inmiddels trouwens alweer dik een week geleden), het krakte mij veel te veel, de scheuren sprongen erin wat direkt gevolgd werd door een plas water die erover heen bubbelde.

    Groetjes, Gonny.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.