Waterpukkels

klik voor groter

Donderdagavond ontdekte ik de eerste plekjes achter Laura’s oor. En vervolgens heeft het zich over haar hele lichaampje verspreid. Riep ik vrijdag nog: "Ze heeft er helemaal geen last van". Vrijdagnacht dacht ik er xc3xa9cht wel anders over. Om het half uur was ze een kwartier luidkeels aan het jammeren over jeuk en pijn. Arme grietje! En moeders hier ook gesloopt natuurlijk maar dat geeft niet. We zouden zaterdag naar Jan en Lida gaan om te Catannen, de meiden zouden logeren. klik voor groterLaura hebben we uiteindelijk toch maar hier gehouden en het catanfeestje hierheen verplaatst. Ze sliep slecht maar het viel mee. We hebben zelfs nog gelachen om haar capriooltjes.

Edwin had de intercom even neergezet zodat we haar in ieder geval goed zouden horen en dat had ze snel door, ze bestelde wortels en chips. Hahaha.
Het begint nu aardig in te drogen maar ze zit xc3xa9cht helemaal onder. Ook in haar haren dat voelt zo akelig al die bultjes en ook wordt haar haar heel vettig (van al het gesmeer erom heen)want ik durf het niet met shampoo te wassen.
En een gevleugelde uitspraak van deze dagen: Laura werd wakker na de eerste slechte nacht en riep heel verdrietig: "Mama, ik heb nog steeds waterpukkels"

4 gedachten over “Waterpukkels

  1. Ik kan er over mee praten. Ook hier hebben de waterpukkels toegeslagen. Eerst bij Esmay (die merkte er gelukkig echt weinig van) en daarna in volle hevigheid bij Kayleigh. Nou die was er echt ziek van. Ik mocht er geen foto van maken en dat kon ik me ook goed voorstellen. Al die rode bulten. Gelukkig gaat het hier nu ook weer goed, de korstjes zijn er allemaal aan het afvallen.

    Groetjes en kusjes voor de meiden,
    Marleen

  2. Ohhhhh wat zit ze xc3xb3nder. wat ontzettend zielig ziet dat uit he? Mies heeft ze gehad toen ze twee was. Stef kreeg ze toen ook. Maar ze was nog maar iets van 9 maanden. “Ze” zeggen dat het dan nog een keer terug kan komen….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.