Afstandsbrevet

Gisteren mocht Sabine op school in het zwembad afzwemmen voor haar afstandsbrevet 300 meter. 15 baantjes zwemmen achter elkaar. Ik moest eerst Laura nog wegbrengen naar school en kwam daardoor helaas te laat aan. Gelukkig was Edwin er wel al, maar Sabine weigerde bijna te beginnen omdat ik er nog niet was.

Het was wel een klucht. Mike was de hele tijd koprollen onder water aan het maken tussendoor en Sabine bleef naar ons zwaaien. Het was wel duidelijk dat ze blij was dat we er waren;).
Maar Bas, Mike en Sabine hebben de test met glans doorstaan. Onder luid applaus kwamen ze terug van hun laatste baantje!

Op xc3xa9xc3xa9n of andere manier lukt het me niet om de filmpjes op you tube te krijgen. Krijg steeds "failed" te zien na uploaden. Raar want die sintfilmpjes zijn hetzelfde.

Vanavond heeft ze natuurlijk weer bij het CIS gezwommen en daar kreeg ze te horen dat ze waarschijnlijk eind januari mag afzwemmen voor haar B.

6 gedachten over “Afstandsbrevet

  1. Ha daar ben ik weer eens en zomaar eens de eerste die reageert. Wat een end, 300 meter, echt fantastisch. En leuk ook die sintfotoos. Jammer genoeg is de verbinding te traag en kan ik de filmpjes niet zien.

    Groetjes van ons allebei,
    X Joke

  2. nou zeg was ik helemaal een dag in de war.en dacht dat je vandaag moest zwemmen.maar toen had je het allemaal al achter de rug.maar ik ben erg trots dat je dat allemaal heb gered,zelf kan ik niet zo’n eind achter elkaar zwemmen.je ben een toppertje ,dikke kus van oma en opa

  3. Wow Sabine, van harte gefeliciteerd, superknap hoor!

    Oh hihi, dat van dat zwaaien is herkenbaar. Dat deed Mies ook steeds als we naar gewoon naar het leszwemmen gingen. Heb ik haar duidelijk moeten maken voor het afzwemmen dat ze dat niet moest doen ghehehe.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.