Aan de rol….

Meestal wijd ik geen aparte logjes aan mijn "wilde" stapavonturen(moet wel een bxc3xa9xc3xa9tje mijn reputatie beschermenPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket). Maar ja…als je met een "collega-weblogster cq hyvster" aan de rol gaat, dan moet dat eigenlijk wel natuurlijk. Dus bij deze.

We begonnen op een terrasje aan het Rembrandtsplein, waar we steeds dezelfde BN-er wel tig keer langs zagen lopen (ik kende hem trouwens niet, maar zij des te beterPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket) en eindigden bij "Jantjes verjaardag". Daar was het wel even slikken want we werden zwaar gefouilleerd en de tasjes binnenstebuitengekeerd, waarna we zelf weer alle ritsen en vakjes dicht mochten maken. Verder was het erg gezellig alleen is de nieuwe draaistijl van de dj’s erg hakkelig.

Abby zag er erg goed uit voor haar 31 jaar.Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketEn ik heb ook heel goed mijn best gedaan tot half 3, het was dan ook erg gezellig. Om kwart voor 4 lag ik in bed! En dat op een paar colaatjes-light!

klik voor groter

4 gedachten over “Aan de rol….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.