Afscheidsfeestje

Waar Sabine luidkeels (het hardst van allemaal) zat mee te zingen en te genieten van alle aandacht op haar vierde verjaardagfeestje op school, zo zat Laura het allemaal heel timide aan te horen. Wat een verschil! Nu is Laura natuurlijk pas 4 over een weekje of 10 maar ik verwacht niet dat ze dan heel veel uitbundiger zal zijn. Ondanks dat heeft ze genoten (vooral van de hapjes). Ik mocht alleen niet meer weg. Dus ik heb de hele ochtend "meegedraaid". Bijna alle kindjes wilden met mij spelen dus ik voelde me superpopulair ;)!

Ze vond het trouwens maar raar dat iedereen haar feliciteerde en fluisterde me dan steeds toe: "ik ben toch niet jarig, mama?"

Filmpje

9 gedachten over “Afscheidsfeestje

 1. Gaat ze na de vakantie dan al naar de basisschool en niet meer naar de peuterspeelzaal, omdat ze pas in september vier wordt? De foto’s zien er in ieder geval wel uitbundig uit, erg leuk al die handjes!

 2. Ze bekijkt het inderdaad allemaal erg rustig. Esmay gaat per 1 oktober naar de Mytylschool, dus we hebben pas op 27 september haar afscheidsfeestje op de peutergroep.

  Groetjes, Marleen

 3. het gaat zo snel he !!!
  Thyrza duurt ook niet meer lang voordat ze 4 is.
  Leuk dat het afscheid en verjaardagsfeestje zo geslaagd was. Jammer dat je de kids als “criminelen” moet wegvagen…
  maar ja, daar is niks aan te doen.

 4. Wat een gezellige boel met al die kleine peutertjes, ik bekijk de foto’s met weemoed, zucht, waar blijft de tijd!!

  Groetjes, Gonny.

 5. Dat heb je weer mooi gedaan Dinie! Leuk die handjes! Vorig jaar was ik nog met die sleutelhangertjes voor Mika bezig geweest voor de psz weet je nog?! Maar wel dubbel he zo’n afscheid, nu wordt ze ook een echte ‘grote’ meid!

 6. Hoi,

  Hier eindelijk weer een teken van leven. Morgen hoop ik wat meer tijd te nemen om je weblog eens te lezen.Ik hoop dat met jullie alles nog goed gaat.
  Groetjes
  Tanja

 7. Hihi ik vind het wel slim dat ze zegt tegen jou dat ze nog niet jarig is…. Haar gezichtje spreekt boekdelen als ze voor haar zingen….:-) Wat een leuke traktatie heb je gemaakt….

 8. Jeemig… ook al afscheid genomen op de psz he… wat vliegt de tijd he? Was gewoon een beetje “weemoedig” toen ik bij de psz weg liep… echt zo’n dit-komt-nooit-weer gevoel… Sentiment!
  Wat een leuke handjes; kaas?
  Enneh.. durf het bijna niet te vragen… waarom gaan ze allemaal op de grond liggen op die ene foto?
  gr, Astrid
  (die nog geen tijd heeft gehad voor photoshoppen maar wel al de fotos VANde camera)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.