HelaHolala

Nu we toch met filmpjes bezig zijn 😉

Gisteren was Laura ècht in een feeststemming. Ze kon er geen genoeg van krijgen. Vooral niet van dit liedje van Trafassi. Ook een favo van Sabine. Ze hebben allebei zo hun eigen interpretatie van de tekst.

Tot Edwin zijn grote verdriet heb ik (samen met hem dan wel) twee feestbeestjes op de wereld gezet met een (in zijn ogen) wansmaak voor muziek. Maar het is WEL erg gezellig! Laura galmt in de auto luidkeels Cupido mee, maar ze is ook wel erg gecharmeerd van “Shine” van Take That. Die wilde ze de afgelopen tijd ook steeds maar opnieuw horen.

5 gedachten over “HelaHolala

  1. Hoi Hoi ,

    Oooooo heerlijk om haar zo te zien dansen en te lachen wat een leuke (en aanstekelijke) lach heeft ze 😀 ze heeft echt plezier kun je ook echt zien voornamelijk als ze lachend op het bed ligt 😀 😀 fijn dat je dit op je site zet kan ik ook meegenieten 😀

    Dikke knuffel Its me Tieneke

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.