Laura’s eerste zelfportret

"Kijk eens mama", zegt Laura, "dit ben ik". En ze tekent een cirkel. Daar in komen 3 stipjes, de ogen en de neus, daaronder komt een prachtige lachende mond. Dan de haren, de tanden, ook de oren en de nek zijn niet vergeten. Mijn kleine meidje gaat prachtig tekenen. En ze krijgt er geen genoeg van, want ik heb er al drie meer en dan veel groter en uitgebreider liggen. Maar deze vond ik zo lief. Op een memoblaadje!

klik voor groter

4 gedachten over “Laura’s eerste zelfportret

  1. ohh… niet alleen lief; sprekend Laura toch? ogen, neus en een smiley?
    Bravo! Mondriaan en Van Gogh: “eat you heart out!
    gr, Astrid
    (die googled .. op jouw zere schenen…)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.