Sabine voor de derde keer op werkweek

Het had nog wat voeten in aarde. Het gros van de kinderen mochten in de touringcar. Een aantal kinderen op een gewone stoel met de rolstoel in de bagageruimte. Zo ook Sabine. Ze vond het geweldig. Ze had samen met Stan bekonkeld dat ze op de achterste rij gingen maar helaas was dat niet de bedoeling. Nu zat ze halverwege naast Michael die zijn plaatsje naast Sabine opeiste (nieuwe liefde deze schoolreis???) Vorig jaar kwam ze vol vlinders terug van V. maar dat is sinds een paar weken over omdat hij met zijn jasmouwen aan het slaan was zei ze. Maar opvallend was ook dat hij zijn lange haren had afgeknipt en dat vond ze duidelijk minder ;).

Ik dwaal weer eens af. Na veel vijven en zessen gingen ze eindelijk rijden. Laura moest natuurlijk op precies een verkeerd moment plassen dus die heeft het helmgras op de rotonde bewaterd, hahaha!
Daarna heb ik de spullen van Sabine afgeleverd op de Banjaert en met meerdere ouders nog wat hand- en spandiensten verricht. Wat een volksverhuizing met al die attributen!

Het blijft een vreemd gevoel. Sabine is nu voor de derde keer al mee op kamp maar toch rijd je met een onbestemd gevoel weg. Twee hele verzorginsloze ochtenden staan me te wachten. Superrelaí. Maar oh, wat zal ik mijn grote kleine meid missen.
Maar voor je het weet staan we vrijdag al weer te trappelen bij de school 😉

9 gedachten over “Sabine voor de derde keer op werkweek

 1. wat een pret zal Sabine hebben zeg!
  en wel vreemd ja voor jou dat je nu 2 ochtenden je handen vrij hebt…
  natuurlijk ben je blij als je haar vrijdag ook weer thuis hebt

 2. Lekker proberen te genieten (voor jezelf!)
  Makkelijk praten als man. Ik begrijp van Gonny hoe moeilijk het is om te genieten als je (zorgen)kind weg is.
  Groetjes, Adolf.

 3. Super leuk voor Sabine en miischien komen die vlinders voor V wel weer terug, weet uit eigen ervaring dat ook al knippen ze da lange haren eraf, ze blijven even lief. Suucces tot vrijdag, misschien het gemis er ‘s ochtends even afjoggen?!

 4. Zoooooooo herkenbaar!! Ook ik loop echt zo met mijn ziel onder mijn arm als Madelon er niet is terwijl, als ze er wel is, ik wel eens zou willen dat ze eventjes een middagje ergens anders onder de pannen is. Moeilijk hxc3xa9, moeder zijn van een zorgenkindje. Het zorgen voor neemt zo’n groot deel van je dag in beslag dat ik echt in een enorm gat val als ze er op ongebruikelijke tijden niet is!

  Groetjes, Gonny.

 5. hoi Dinie,
  nog 1 nachtje slapen en je kan Sabine weer in je armen sluiten he?
  even op je vraag terugkomend…ik heb zelf nog niets gehoord over nieuwe uitslagen.
  en Apeldoorn- Deventer is een half uur met de taxi terwijl het in Apeldoorn maar 10 minuutjes is…scheelt dus 40 minuten per x en dat 3 x p/w maar ik ben in ieder geval thuis en dat is op dit moment het allerbelangrijkste

 6. En hoe is het met de relatie Sabine vs Michael ? Enigszins verdiept? Of..
  Heeft ze V. wellicht zover gekregen dat hij zn haar weer laat groeien?
  Davey heeft ook een vriendinnetje… Ze is meegeweest naar de Dreamnight; ze is bijna 4 en heeft speciaal haar nagels laten lakken door ma… en ze vertelde … dat ze met haar vriendje naar de dierentuin ging… (toen haar moeder dat vertelde.. ik smolt!!)
  gr, Astrid

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.