Laura’s pechdag

Het heeft Laura niet meegezeten vandaag. Vanmorgen viel ze van haar stoel met haar hoofd tegen de tafel aan. Haar hele wang blauw. De schade is ws beperkt gebleven doordat ik meteen arniflor erop gesmeerd had, maar je ziet het nog wel. Daarna is ze nog een paar keer gevallen en hoofd gestoten zonder noemenswaardige gevolgen. Vanmiddag vlak voor het eten was ze met Noor om de pilaar onder ons afdakje aan het rondjes draaien. Eerst stootte ze haar hoofd tegen de schuurdeur, een flinke blauwe plek en vervolgens was ze zo dronken van het rondjes draaien dat ze haar tand door haar lip viel en haar kniexc3xabn bezeerde. Die lip daar schrok ik wel even van. Was meteen al erg dik. Gelukkig zaten haar tandjes nog vast. Met zelfgemaakt limonade-ijs maar een beetje verlichting proberen te geven en dat was meteen een goed troostmiddel!
En nu licht ze al slapen de te jammeren in bed en vreselijk te hoesten. Het weer is toch te verraderlijk denk ik want ze heeft het weer opgelopen.

6 gedachten over “Laura’s pechdag

 1. Jij noemt haar wel je kleine smurf, maar in dit geval zou ik “smurphy” zeggen, want als hier niet de wet van murphy van toepassing is, wat dan wel! Ziet er naar uit, vooral dat lipje, gelukkig kon ze er nog een beetje doorheen lachen. Gaan jullie nog wat leuks doen morgen (als Edwin dat kan met zijn knie, vervelend dat ‘t zo tegen zit voor hem)? Wij gaan Purmerend weer onveilig maken…we lezen het wel op elkaars loggie…veel plezier in ieder geval!

 2. Auwi… dat lijkt mij pijn doen en aan de foto’s te zien doet het ook pijn. Ik zou haar nu het liefste op mijn schoot willen hebben en ff een dikke knuffel willen geven en een ijsje voor haar mondje.. aahh.. wat zielig zeg. Gelukkig heeft ze nog een lieve mama die goed voor haar zorgt šŸ™‚ dus dat is voor mij ook troostend šŸ˜€

  Dikke knuf voor jou kleine meid

  Its me Tieneke

 3. hoi dinie,

  zullen we pechvogel van de week starten ?
  Arme laura ! Zit haar niet mee, zal de leeftijd zijn vermoed ik. Ze denken al zoveel te kunnen maar hun evenwicht is nog niet altijd wat het wezen moet.

  groeten en geniet van het weer.
  Lous

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.