Eric van Sauers

klik voor groter

Ondanks zijn krukken en pijnlijke knie zijn Edwin en ik toch naar het Kennemer Theater gegaan gisteren. We hadden kaartjes voor Eric van Sauers. Zijn vorige show heeft mij werkelijk in een eeuwigdurende lachstuip doen belanden en als ik er aan denk moet ik alweer lachen.
Ook deze keer was hij weer xc3xa9rg goed. Het hoofdonderwerp was het broeikaseffect en wat men allemaal met "moedertje aarde" aanricht. Weer een goede show! Heb niet zo gelachen als vorig jaar maar toch menig keer in de lach geschoten.
Het was ook wel prettig dat er geen pauze was en dat Edwin weer steeds zou moeten opstaan voor de mensen die erlangs moesten. We waren ook al om kwart over 10 thuis. Helaas mxc3xa9t een bekeuring voor fout parkeren. Ik had hem (vol goede hoop) op de stoep gezet naast een parkeerplaats maar mocht blijkbaar toch niet. Weer 50 eurootjes naar de haaien. Dat weten we dan weer voor de volgende keer.
Mijn schuld natuurlijk weer, als Edwin erbij was geweest dan was dat natuurlijk nxc3xb3xc3xb3it gebeurd. Maar goed hij stond te wachten in de foyer en ik vond het zo zielig dat ik geen geduld had om verder te zoeken naar niet aanwezig zijnde parkeerplekken in de buurt.

Een gedachte over “Eric van Sauers

  1. En ik maar denken dat die arme Edwin gisteravond lag te kermen op de bank, lag hij te kermen van het lachen in het theater!hahaha Ook toevallig, ik kreeg juist een nieuw programmaboekje van dit seizoen hier in het theater en daar stond hij ook in. En we hadden het er juist over dat we dat ook weer eens moesten gaan doen en dan naar hem (Eirc van Sauers) dan 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.