Prijsuitreiking

Sabines eerste woorden vanmorgen waren: "Mag ik wel een rokje aan want het is vandaag prijsuitreiking."

Ze heeft er de hele week naar toe geleefd. Ik heb haar uit school gehaald want via busje zouden we te laat komen aangezien ze meestal tegen half 5 thuiskomt, maar nu waren we dus ruim veel te vroeg. We hebben drie keer de tentoonstelling afgestruind, maar geen tekening te zien. Sabine was aardig in de bonen. Ik sprak al mijn vermoeden uit dat dat vast kwam doordat ze een prijs had. Ze stormde op de meneer af die ons aan had gesproken toen we binnenkwamen en ja hoor, dat was de reden.

Papa kwam ook nog en de oma’s kwamen ook nog even langs. Ook Jasper en zijn mama waren er natuurlijk om de prijs te "incasseren". Juf Tineke en Saskia en Ruud kwamen natuurlijk ook. Het was erg gezellig. Haar tekening was steeds opnieuw bekeken en ze vonden hem allemaal steeds mooier worden zei men, de kracht van de eenvoud. Want het is idd maar een heel karig tekeningetje. De juffen zeiden ook al dat Sabine die dag helemaal niet lekker was (met de koorts). Maar goed, ze werd toch gewaardeerd. En ze is natuurlijk apetrots op zichzelf, hahaha. Het is wel prachtig ingelijst hoor, die krijgt een ereplaatsje in huis. Met de mooie prijs kan ze nog meer kunst produceren.Update: hier staan ook nog foto’s. Ik dacht ze wel even te kopiëren met Sabine er op maar ondanks alle foefjes die ik ken lukt het me niet. Maar zo zijn ze ook goed te zien.

Ze stonden er in ieder geval beter voor dan ik.

8 gedachten over “Prijsuitreiking

 1. Dus sabine is een echte beroemde tekenares straks?

  we zullen haar goed in de gaten houden….
  wel leuk dat er zoveel kijkers kwamen voor Sabine!

 2. Wat onwijs leuk zeg, en ook al is het een karig tekeningetje, maakt niks uit toch?? Jullie kunnen met recht trots zijn op jullie Renbrandt in spxc3xa9!

  Groetjes, Gonny.

 3. Hoi Sabine ..

  Je straalt op de foto .. ik zie de lichtjes in je ogen .. alle vonken vliegen van je af !!! Hahaha.. jou’n papa en mama en zusje (en natuurlijk de rest van de familie) zijn apetrots op je EN IK natuurlijk ook !!!
  Prachtig heb je toch maar mooi gedaan of niet dan ?
  Fijn weekend meid samen met je papa en mama en je zusje

  Knuf Knuf Its me Tieneke

 4. Stoer hoor! Gewoon een prijs winnen met je tekening!! Had jij iets bruins aan die dag?
  Dan heb ik jou ook een paar x gezien mxc3xa9t je fototoestel 🙂

 5. Knap hoor. Zo’n prijs krijg je natuurlijk niet zomaar, ook al is de tekening eenvoudig. Alleen is de tekening niet goed te zien. Ook niet op de foto’s.
  Groetjes,Adolf. (en een fijn weekend)

 6. Sabine, gefeliciteerd met je mooie prijs !
  Nu kan je nog meer kunstwerken maken , misschien een idee om met koninginnedag eigengemaakte kunstwerkjes te verkopen ? hihi, sorry dinie als dit je niet zo uit zou komen…

 7. Wow, wat goed , gefeliciteerd met je prijs Sabine, wat goed van je.

  Wat een leuke foto’s zeg en wat heeft ze en leuke prijs gekregen, echt super…de foto waar San=bine zo op lacht vind ik echt geweldig 🙂

 8. Niet zo gek hoor dat die meiden van je zo crea bea zijn …dat hebben ze toch echt wel van mama mee gekregen !!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.