Sabine en “haar” topstar

Vandaag kreeg Sabine de cd mee waarop de foto’s staan van het spektakel van vorige week.

Hier staan de rest van de foto’s.

Het viel me wel op dat Sabine de enige is die samen met een Topstar op de foto staat.
Dit is geloof ik Martijn.

klik voor groter

En hier kun je een liedje horen (komt trouwens ook bij het fotoalbum)

7 gedachten over “Sabine en “haar” topstar

 1. wat leuk zeg, heel erg bijzonder!!! Ik ken de topstarts dan wel niet (moet ik me schamen??) maar voor Sabine is het natuurlijk eindeloos!

  Groetjes, Gonny.

 2. Oohh wat een prachtige foto’s πŸ™‚ ze straalt ook echt helemaal ! En jeetje die jongen lijkt net alsof hij zo uit de doche is gestapt :S hihihih .. fijne dag nog maar dat zal wel lukken met dit mooie weer met mij gaat het trouwens wel al wat beter !

  Dikke knuf Its me Tieneke
  P.s ik ga je nu linken πŸ˜€

 3. “k vind hem niet de leukste maar wel de grapigste …..
  En wat gaaf zeg …de foto is ook erg super geworden !!!

 4. Hallo Sabine en mama :-)..Als fan van topstars en Martijn, was ik aan het googlen en kwam zo op jou weblogje.Wat tof om te lezen en te zien dat je zo”n heerlijke dag heb beleefd met de jongens , en de foto”s hardstikke leuk !!!..wees er maar supertrots op..en geniet nog maar even lekker na..wens jullie voor vandaag een zonnige dag toe.. groetjes Rox en Leny

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.