Vroege sneeuwpret en een update

Vanmorgen was het een grote verrassing. Dikke sneeuwvlokken dwarrelden uit de lucht en op de auto’s bleef het liggen. Gelukkig waren we nog vroeg genoeg voor een sessie sneeuwballen gooien voordat de bus kwam. Ook Laura had ik voor het eerst sinds tijden in no-time in de kleren. Om 8 uur stonden we al in de tuin. Toch nog gesleed dit jaar al is het maar en paar rondjes over het gras.

Sabine had donderdag en vrijdag vrij i.v.m. studiedagen.
Donderdag kwam Fenna spelen. De meiden hebben weer genoten. Ze hebben  doktertje gespeeld en we zijn nog een hele tijd in de speeltuin gebleven. Het was heerlijk weer.
‘s Avonds lekker met zijn allen patatjes gegeten.

Vrijdag kregen we aardig wat bossen bloemen en kaartjes. Verder vieren we het pas in juni waarschijnlijk maar we moeten nog beginnen met organiseren. ‘s Avonds gingen we uit eten bij het Zomerhuis in Wijk aan Zee. Er was een speelhoekje voor de meiden. En daar hebben ze zich aardig vermaakt. Het ijsje aan het eind was wel een hoogtepunt.

4 gedachten over “Vroege sneeuwpret en een update

  1. Leuk die sneeuwfoto’s! De sneeuw was hier pas vxc3xa9r na achten hoor, volgens mij pas tegen half 10 zelfs! Heerlijk die snoetjes bij die ijstoetjes 😉

  2. Ik heb weer even bijgelezen op jullie site, er is zo tamelijk veel gebeurd de laatste tijd.
    Leuk dat er bij jullie sneeuw lag, hier dus niks, drie vlokken die in de lucht al zo ongeveer gesmolten waren, haha.

    Even los van alles: hie kan ik in godsnaam mijn beginpagina aanpassen, er staat nog steeds dat Kayleigh 7 is en dat klopt dus niet meer. Ik kan het nergens vinden, HELP!
    Groetjes, Marleen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.