Xipnao

klik voor groter

Vanavond hadden (alweer) een avondje theater. Daar waren we best aan toe!
Guido was weer op zijn best. Maar zoals ik in mijn vorige logje al schreef; niet zo veel gelachen als bij Myosotis. Daarbij moest ik toen hij op de tv werd uitgezonden nog net zo vreselijk lachen als de eerste keer in het theater. Edwin zat me dan ook aan te kijken met een blik van: "deze had jij toch ook al een keer gezien". Maar ook vanavond zat het weer heel sterk in elkaar. Veel lekker harde muziek, interactief lachen, een ei door de zaal. Schaamteloos leuk (in het kader van de voorstelling). Moet nog even bij www.goedonthouden.nl checken of we een dvd hebben gewonnen. Vorige keer kregen we een zakje met vergeet-me-niet-zaadje in onze jaszakken, en nu kon men een dvd winnen. Ik hoop het ik hoop het, duim even voor me, ajb !!!!

3 gedachten over “Xipnao

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.