Raymann deze keer vroeg

Gisteren waren Edwin en ik  naar het Kennemer Theater om naar de voorstelling van Jxc3xb6rgen Raymann te gaan. Ik barstte van de hoofdpijn en baalde daar dus echt van, ik heb er zleden last van maar nu al een paar dagen, grrr. Maar ondanks de hitte die daar altijd binnen hangt en een zere kop was het een zeer boeiende en grappige voorstelling. Zelfs bij het zingen, waar ik bij menig caberatier denk ga asjeblieft maar weer gewoon pratend verder, heb ik genoten. Een geslaagd uitje dus weer!

klik voor groter

4 gedachten over “Raymann deze keer vroeg

  1. Wat gek, jouw berichtjes komen altijd zo laat in mijn reader :S Ik zie dit dus per toeval. Maar wat gezellig dat jullie met zijn 2tjes naar Raymann zijn geweest!
    Sterkte met je hoofdpijn!! *ik klop het zelf ff af*

  2. @ Miranda- HEt gaat nog steeds niet jofel maar ach…gaat vast wel weer over. En jij ook een fijne zondag hoor
    @ Abby- Ja die Googel reader is niet zo vlot hoor. Ik denk dat ik ook maar weer een andere ga inschakelen. Jouw nieuwe logje worden via de mail aangekondigd maar de rest niet helaas

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.