Hoe overleven ouders…

Hier staat een bericht over een promotie van iemand die onderzocht heeft hoe de invloed van het hebben van een kind met Spina Bifida is op de ouders. Ik heb het zelf globaal even doorgelezen, want ik ben weer eens tegen het zieke aan de hele dag (keelpijn misselijk, darmkrampen, dus ik ga zo naar bed. Maar ik wil dit wel even bewaren als info.

4 gedachten over “Hoe overleven ouders…

  1. Ojeetje, ben jij ook weer aan de beurt?! 🙁
    Ik ben snotverkouden maar doe mijn best om het niet erger te laten worden ;)hahaha
    Ik zal het bericht zo eens even gaan lezen..
    Beterschap!! Rustig aan en lekker vitamientjes eten! 😉

  2. Ik heb het gelezen en los van het ziektebeeld kun je de naam spina ook vervangen voor cerebrale parese. Het onderzoek lijkt op dat van Perrin, maar dan voor ouders van spina bifida kinderen. Het is heel duidelijk ook met die illustraties wat spina precies is. Goeie zaak dit soort onderzoeken!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.