Lief klein smurfje

klik voor groter

Omdat de meeste logjes die ik over Laura schrijf met rollen behang gepaard gaan is er nu even plaats voor een "ophemellogje". De laaste week is ze zo verschrikkelijk lief en behulpzaam (ok af en toe een peuterpuberbuitje dan) en ze luistert ook goed. Wat zeg ik, ze eet zelfs zonder morren haar bordje leeg.
Ze komt af en toe heerlijk bij me zitten en zegt dan zelfs dat ze me zo lief vindt. Dat is weer een wat anders dan "stomme mama" wat voorheen iets vaker dan me lief was uit haar kokertje kwam. Ze zegt dan nog wel regelmatig dat ik een "gekke mama" ben, maar dat kan ik niet ontkennen helaas.

Woensdag hadden we de dierentuin van de Playmobil samen opgeruimd (jaja, gaat xc3xa9cht goed) en donderdag vindt ze in de keuken ergens nog een popje. Zegt:" Ohhh mama dat is nog van de Playmobiemel." Ik moest zo lachen en nu heeft ze het er de hele tijd over.
"Vroeger toen zei ik Playmobiemel hxc3xa8 mama dat was wel dom van mij."
Ik sta trouwens ook versteld van haar geheugen. Ze zingt nog steeds het liedje "Hak en teen" van de disco van Rabbit Hill waar we in juni waren uit volle borst. EN dat is nou net het enige liedje dat niet op die cd staat die we hadden gekocht.

5 gedachten over “Lief klein smurfje

 1. Het is even goed wel een lekker moppie hoor! Ondanks de rollen behang 😉
  Playmobiemel hahaha, mooi he!! 🙂
  Is dat liedje niet te downloaden?

 2. Het is even goed wel een lekker moppie hoor! Ondanks de rollen behang 😉
  Playmobiemel hahaha, mooi he!! 🙂
  Is dat liedje niet te downloaden?

 3. Hoi Dinie,

  fijn dat de rollen behang nu in de kast kunnen blijven he?

  en lekker dr bordje leegeten maakt het natuurlijk aan tafel ook wel gezelliger…
  gekke mama klinkt leuker dat stomme mama ben ik helemaal met je eens…

  jeremy is 10 jaar en begint zich steeds meer af te zetten tegen ons is vast de puberteit die om d ehoek begint te kijken

 4. Hoi Dinie,

  fijn dat de rollen behang nu in de kast kunnen blijven he?

  en lekker dr bordje leegeten maakt het natuurlijk aan tafel ook wel gezelliger…
  gekke mama klinkt leuker dat stomme mama ben ik helemaal met je eens…

  jeremy is 10 jaar en begint zich steeds meer af te zetten tegen ons is vast de puberteit die om d ehoek begint te kijken

 5. Whaaahaaa die eerste regel :P.

  Grappig he, hoe zo’n geheugen het zo goed kan doen. Sta ik bij mijn grieten ook zo versteld van (al vanaf kleins af aan). Vooral wanneer ik gezegd heb dat ze moeten opruimen maar het ineens nxc3xadet meer werkt terwijl ze wel nog weten wat ze een jaar geleden gedaan hebben op een bepaalde dag hahaha 😛

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.