Metertje Laura

Metertje Laura

Gisteren stonden Laura en ik, ondanks alle toestanden ‘s morgens, om klokslag kwart over 8 op het consultatiebureau. Haasten, haasten want Laura is xc3xa9cht niet vooruit te branden (lees: in de kleren te krijgen). Alles leeg. Om 5 voor half negen komt de "weeg-en-meet-aasistentie: "zijn jullie er nxc3xba al. Er stond toch echt in de brief dat ik vriendelijk verzocht werd om een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn om te wegen en te meten. En de afspraak was om half 9. Na twee minuten was dat klaar (1 meter precies en 15,1 kilootjes).

10 over half 9 komt de arts eens achter haar koffie beker te voorschijn en moet dan alles nog in gang brengen ook in haar kamer. Gelukkig is dit de xc3xa9xc3xa9n na laatste keer want anders had ik er wel even wat van gezegd. Eerste klant al vertraging wat zal dat de rest van de dag worden. De ogentest was een giller. Ze trok al gauw het brilletje van haar hoofd en ook mijn hand werd weggeduwd. Haar eigen handje mocht ook wel maar ze gluurde stiekum, hahaha. Springen en gekke dingen deed ze voor maar bij antwoorden of andere beleefdheden kroop ze achter mijn rug. Het ging goed dus. Over vijf maandjes nog een laatste prik en dan hebben we deze fase ook weer afgesloten.

Maar goed ik kon dus niet meer even gauw heen en weer naar Heliomare voor het zwemmen.

4 gedachten over “Metertje Laura

 1. Hoi Dinie,

  ook kleine meisjes worden groot…wel grappig om te lezen dat ze precies 1 meter is nu!

  wat vreemd dat jij dan een kwartier van te voren wordt verwacht en die arts nog rustig alles klaar moet zetten.
  (zou het aan de artsen van tegenwoordig liggen? zie mijn logje)
  alvast een fijn weekend gewenst

 2. Dat is hier ook hoor, hoort zeker bij het consultatiegebeuren :S Al heb ik het in de VU bij de rev ook vaak meegemaakt terwijl we de 1e waren. Zagen we haar op de parkeerplaats nxc3¡ ons aankomen en dan doodleuk tegen ons zeggen tijdens het gesprek dat ze werd opgehouden door een collega! Maargoed, Laura 15,1 kg en 100 cm, ze wordt al een echte grote meid, helemaal als ze die laatste prik daar heeft gehad 😉

 3. Hihi was hier ook altijd. Ik zicht dan ook een tijd op waarvan ik wist dat ze dan al in het ritme zaten. Dan ging ik mooi eerder dan een kwartier vantevoren zoals in de brief gevraagd werd. Zo stond ik buiten rond de tijd dat ik eigenlijk die afspraak had ghehehe. zal de boel daarna wel helemaal in de soep gelopen zijn maar het lukte iedere keer hahaha. Bij onze dokter doen Marc en ik dat ook. We hoeven zelden maar xc3¡ls het zover is zitten we er ook ruim van te voren. 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.