Animal Farm

krokodillen op de kinderboerderij

Het leek op de site een stuk indrukwekkender dan in het echt maar het was toch leuk. Na veel vijven en zessen kwamen oma en Naomie ook mee. Het was erg koud en dat had ik eigenlijk niet verwacht. Maar gelukkig konden we ook naar binnen naar de KROKODILLEN en dat heb je toch niet veel op een kinderboerderij.

Naomie was niet bang en rende achter alle beesten aan. Laura liet zich niet kennen en deed af en toe mee. Het was wel erg rustig, we waren de enigen daar. Nu gingen we al om half 1 weer naar huis dus de grote meute zou nog kunnen komen natuurlijk op woensdagmiddag. De andere kinderboerderij (naast de bioscoop) was pas om 13 uur open. Alle foto’s staan hier. Ondanks dat ik binnen niet heb geflitst valt het me niet tegen hoe goed de foto’s gelukt zijn.

Het was zo koud dat we bij oma heerlijk warme chocomel hebben gedronken.

3 gedachten over “Animal Farm

  1. Gezellig zo’n dagje samen met oma en Naomie! Dat is nou weer het voordeel met die kleintjes, dan kun je op tijden gaan dat het rustig is 😉

  2. Hahaha kijk die snorretjes toch eens!

    Op de foto’s zie ik dat ze niet bang waren van de geitjes he? Ohhh daar moesten mijn meisjes xc3xa9cht niks van hebben hahaha. Die renden meteen terug mijn baarmoeder in ghehehe.

  3. Wat hebben ze een speciale dieren op die kinderboederij zeg het lijkt wel een kleine dierentuin…het zijn echt super leuke foto’s…net als die van de chocolademelk gezichtjes…:-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.