Schijn bedriegt

klik voor groter

Hahaha nee hoor ik ben niet bedonderd of in de luren gelegd. Maar dit is het boek dat ik op dit moment aan het lezen ben. (ja dat lukt me ondanks al die vele vrije uurtjes die ik achter de pc doorbreng ook nog.) Voor ik ga slapen lees ik (al dommelend) een paar bladzijden. Je begrijpt dus vast wel dat ik slaap tekort kom. Maar nu ga ik op tijd mijn bed in. Zo’n beetje nu om dit boek uit te lezen voordat de leentijd van de biep verstreken is. Meestal moet ik een keer verlengen! Hier de achterkant van het boek

Een nieuwe categorie dus (althans voor mijn logje dan)

Wat lees jij?

Oh ja en even nog ter herinnering: Morgen plaats ik de oplossing voor het plaatje van de (vorige) week. En er is nog geen winnaar! Dus weet je de titels kom maar op!

2 gedachten over “Schijn bedriegt

  1. Da’s toch dat boek waar op het laatst dat lijk in de achtertuin opgegraven wordt he?

    Hahaha just kidding! Ik ken het niet hoor 😉
    Lezen doe ik nog maar zelden. Ja webloggen hahaha. En af en toe een tijdschrift als ik in bad zit.

  2. Heerlijk is dat, een paar bladzijden lezen voordt je je luikjes sluit 🙂 Ik heb nog een paar nicci french liggen, maar het beginnen vind ik altijd zo lastig, goed lezen wie wie is enzo. Maar het lijkt me een leuk boek wat je daar hebt!
    En dat quizje ben ik vergeten, oeps, ga gauw nog even terugkijken!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.