Exc3xa9n-en-nog-wattig

Poeh poeh. Wat een dag/nacht was het gisteren evengoed nog. Officieel vieren Edwin en ik onze verjaardagen nooit. Voor we kids hadden vierden we het altijd samen met een feest op een andere datum (Edwin is 4 feb jarig). Sinds we verhuisd zijn zijn die feesten ook een beetje uitgestorven tot vorig jaar dan.
Wel is iedereen die zin heeft in een bakkie, borrel of wat-dan-ook altijd van harte welkom. We zijn dus wel open met drank en voer maar meestal zit je dan toch met een kleiner koppeltje dan anders. Geen hok vol meteen dus. En vaak dan ook een stuk gezelliger. Het is geen verplichting dus de mensen die gxc3xa9xc3xa9n zin hebben blijven thuis. Maakt het erg knus en gezellig. Gisteren was het aardig druk moet ik zeggen. Ik was xc3xa9cht jarig.
Van Sabine kreeg ik een ontbijt op bed. Heerlijk hoor! En daarna ben ik natuurlijk verwend met hxc3xa9xc3xa9l vxc3xa9xc3xa9l cadeautjes. Edwin had vrijdagmiddag vrij en was met de meiden aan het winkelen gegaan. Ze hadden de dvd-collectie van Angelique, oorbelletjes en een vaas gescoord. Dus ik ben erg verwend. Maar het mooist waren natuurlijk de tekeningen. Laura moest hem nog maken. ‘s Nachts schrok ze ineens op en zegt: "ik heb nog niet een tekening voor jou gemaakt, mama!" en ze wilde wel meteen aan de slag ;).
Sabine vroeg Edwin al om 4 uur of ze al aan het ontbijt maken konden beginnen. En om 6 uuur was ze niet meer te houden. Uiteindelijk werd ik om 8 uur gewekt met prachtig gezang!
‘s Morgens was alleen oma Alie er, maar ‘s middags hadden we een hok vol  en ‘s avonds zaten we gezellig met een klein koppeltje van een man/vrouw of 10. Ik heb in tijden niet zo’n bloemenzee in huis gehad.  Om 3 uur lag ik in mijn mandje. Helaas koos Laura deze dag uit om flink koorts te hebben en geen pilletje van onder of boven te accepteren. Dus ze heeft de hele dag op de bank gelegen als een dood vogeltje. Arme kind. ‘s Avonds heb ik haar een sinasprilletje geprobeerd te geven, want ze heeft een bloedhekel aan zetpillen. Maar die spuugde ze weer uit. Toen heb ik gedreigd dat ze een zetpil kreeg als ze die niet opat en toen mocht er een pilletje in haar billetje. Ze knapte zienderogen op en heeft snel haar chips en snoepjes gescoord die ze gemist had in de tijd dat we even niet opletten ;). Vandaag was er weinig meer aan de hand gelukkig. Lekker uitgewapperd bij Duin en Bosch en ‘s middags naar de verjaardag van Luca. En nu is het weekend weer voorbij helaas.

15 gedachten over “Exc3xa9n-en-nog-wattig

 1. wow, wat heb je veel bloemen en kaarten gehad! En een heerlijk ontbijtje op bed. Oh die arme Sabine…moest ze zo lang wachten om het je te kunnen brengen. Was ze niet moe van het vroege opstaan? Hihi.

  Angelique…ik weet dat mijn moeder er helemaal gek van was. Dat was toen echt iets speciaals he? Ik heb het nooit gezien. Ik zou niet weten waar het over ging 😉

  Arme Laura. Hoe zoekt ze het moment op zeg! Maar goed, gelukkig was het van korte duur 😉

 2. Ja wat een weelde hxc3xa8. En Angelique kon ik mij ook niet meer van herrinneren dan veel bloot en gehuil om Jeoffrey, maar toen ik 22 was (bij Queen!!!) heb ik meerdere boeken gelezen en dacht dat ik nog wel eens die films ooit wilde zien alleen waren die er toen niet meer. En nu dus wel. Wie weet heel gedateerd, maar goed. Als je 41 wordt moet je toch wat antieks gaan doen, hxc3xa8

 3. Was Laura nou gister ziek of juist vanmiddag? Onvoorstelbaar wat zo’n zetpilletje kan doen he?! Bij Jens werkt het ook altijd zo goed! 🙂
  Je bent weer behoorlijk verwend he, wat een schatje Sabine met haar ontbijtje.

 4. Was Laura nou gister ziek of juist vanmiddag? Onvoorstelbaar wat zo’n zetpilletje kan doen he?! Bij Jens werkt het ook altijd zo goed! 🙂
  Je bent weer behoorlijk verwend he, wat een schatje Sabine met haar ontbijtje.

 5. @ Abby- Laura was zaterdag (op mijn verjaardag) ziek maar nog niet helemaal opti hoor vandaag ook een beetje duf van tijd tot tijd.
  @Peetje- Nee dat klopt ik moet ook mijn iegen naam steeds blijven invoeren word er moedeloos van. En ik heb een half jaar geleden “aangeklopt” bij de helpdesk maar niks gehoord.

 6. Ah 41 dus ;)Wat ben jij verwend zeg, heerlijk zo’n ontbijtje op bed, vooral die kruimels en de hagelslagkorrels. Morgen lees is verder, ik moet naar bed.

 7. hoi het is wel al een beetje laat geworden
  maar toch wilde ik nog even een berichtje schrijven
  het is elke keer weer genieten van je website of je web-log
  daarom is het vanavond weer zo laat geworden
  gauw tot ziens (o)mama

 8. hoi het is wel al een beetje laat geworden
  maar toch wilde ik nog even een berichtje schrijven
  het is elke keer weer genieten van je website of je web-log
  daarom is het vanavond weer zo laat geworden
  gauw tot ziens (o)mama

 9. Hahaha die mama, hoe lang heb je moed moeten verzamelen om dit op te durven schrijven??? 😉 Leuk dat ik ook een keertje een reactie van mijn eigen moesje hier heb!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.