Laura back to school en nog meer mis

Photobucket - Video and Image Hosting

Laura vond het weer heel leuk om naar school te gaan. Ze wilde zelfs staartjes in (!) en lippenstift (van Sabine) op. Ze poseerde zelfs heel gewillig als een echt modelletje.

We hebben echt een heel leuk dagje samen gehad verder. Lekker spelletjes gedaan en geen mot gehad. Ze was erg lief. Om drie uur wilde ze in Edwin zijn bed liggen en daar heeft ze een uur geslapen.

Gistermorgen kwam ik erachter dat de chauffeur de reci helemaal niet had afgegeven. Dus ik kon hem niet aantrekken bij Sabine. Ik dacht het in de bus nog wel even te doen maar hij had hem zelfs niet mee uit school vandaan genomen. Ik had hem niet gemist want Sabine stond onverwacht al bij de deur om 4 uur (ongelofelijk hxc3xa8) en toen had hij een heel verhaal over dat wel-niet-meegaande-meisje en was ik ook afgeleid.
Balen want nu loopt/staat ze weer niet op school. Het is wel de week van de missers, zeg!

Zaterdag begon dat al. Toen gingen we naar Sprookjeswinterland en daar bleek dat ik mijn fototoestel niet mee had. Ik was helemaal onthandPhotobucket - Video and Image Hosting. Maar het was wel leuk hoor maar niet zo als vorig jaar toen er sneeuw lag. Het sfeertje was toen vxc3xa9xc3xa9l leuker. Het was nu wel lekker rustig. We dachten eerst dat we de enigen waren, maar we waren ook nog een half uur te vroeg. Het ging pas om 11 uur open. Ging goed, hxc3xa8!

4 gedachten over “Laura back to school en nog meer mis

 1. Hoi Dinie….nou zo begitn het allemaal weer goed he?
  slordig van de chauffeur dat hij de reci niet heeft afgegeven op school en nu dan?

  wel fijn dat Sabine op tijd thuis was he? jammer dat je doord e chauffeur werd afgeleid door het evrhaal over het wel/niet meegaande meisje

  ps leuke foto’s van Laura!

 2. Pffff, dit jaar begint lekker, maar dan kan het alleen nog maar beter worden toch? Bah, daar heb je nu weinig aan, ik weet het. En ik vroeg me al af waar de foto’s bleven van sprookjeswonderland. Jammer hoor, wat baal je dan he :S Maar gelukkig was het evengoed leuk!
  En Laura wordt nu een xc3xa9chte meid he!

 3. Wat een ontzettend leuke foto’s van Laura, het is echt een tutje zo. Fijn dat ze ook weer graag naar school wilde….verder is het begin van het jaar echt even pech, balen hoor dat Sabine niet gestaan heeft deze week en erg slordig dat de chauffeur de reci niet had meegenomen hoor…volgens mij word dat tijd voor een gesprekje met die man…maar een lichtpuntje is wel dat ze zo lekker op tijd thuis was.

 4. @ Linda- Er zijn even wat miesverstanden aan het ontstaan hoor. Deze chauffeur heeft alleen xc3xa9xc3xa9n keer de reci vergeten. Ze heeft wel gestaan gelukkig. De assistente heeft hem aangetrokken. En de chaufeur (of eigenlijk feusse) die de rollator steeds vergeet is een andere. Haar chauffeur is een echte goedzak verder.Maar eind januari stopt hij ermee. Dus ik wacht alles even af voordat ik echt aan de bel ga trekken. Misschien dat ze dan eerder thuis is.
  @ Abby- hahaha Laura is voor even wel eens een echte meid maar het liefst ligt ze languit in de blubber en stampt ze in plassen. Wat dat betreft is het net een biggetje.
  @ Miranda- Hij had hen wel afgegeven (Sabine heeft hem altijd aan ‘s morgens nl) maar ‘s middags vergeten mee terug te nemen (dan heeft Sabine hem uit)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.