Racemonster

Sabine is helemaal in de ban van haar verjaardagscadeau en ze verbetert dagelijks haar record. Tijdelijk hebben we op speciaal verzoek haar voorleestijd ingewisseld voor racetijd. Op zolder hebben we het computerstuurwiel gexc3xafnstalleerd en Edwin drukt op de gaspedalen.

We hebben nog niet helemaal uitgevogeld op Sabine zelf zou kunnen "gassen" met handbediening maar daar ga ik wel een keer voor zitten. Edwin kwam er iig niet uit.

3 gedachten over “Racemonster

  1. Ohhhhh kijk ze daar toch eens zitten! Dat kado was echt een schot in de roos! Marc zou dat ook wel willen hebben. We waren eens bij iemand die dat ook in huis had en die mannen waren er niet meer weg te slaan 😛

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.