Even bijbenen

Zo dat was alweer een tijdje geleden.

En er is toch al weer een hoop "gepasseerd". Vooral in deze spannende tijden natuurlijk. En vorige week was ik ook al niet bij.

We hadden vrijdag de 17e een etentje met de zussen/broer en aanhang van Edwin zijn moeder en het was erg gezellig. Maar goed dat had ik nog wel gemeld geloof ik. Ik heb alleen een familiefotosite gemaakt want ik heb ook hxc3xa9xc3xa9l veel oude foto’s gescand van familiebijeenkomsten dus dat wordt wat. Ik denk niet erg interessant voor "buitenstaanders"maar ach misschien valt er wat te lachen. Vooralsnog staan alleen de foto’s van het etentje erop hoor. http://familiealbum.atspace.com

St Maarten op school was ik ook vergeten maar dat viel een beetje samen met de bergrafenis van de moeder van een vriendin van me en toen was ik ook een beetje van slag. Maar de filmpjes met de verborgen camera zijn wel grappig. Ik heb een site gemaakt voor de school en daar staan ze allemaal op. Hier staat het filmpje van Sabine.

klik voor groterDinsdag was Sinterklaas in het zwembad met xc3xa9xc3xa9n hele lieve Piet.
Sabine schrok zich wild want ze was de eerste die een praatje mocht maken met de Sint. Ze babbelde uiteindelijk heel spontaan, maar het was goed duidelijk dat ze het wel erg spannend vond. Ze zat wel leuk te grappen met zwarte Piet.

Klik hier voor het hele filmpje (en dat is het hele gesprek lang) en hieronder staat een fragmentje

5 gedachten over “Even bijbenen

  1. Dat is natuurlijk ook wel hxc3xa9xc3xa9l erg spannend als je meteen de 1e bent 😉 Maar het ziet er in ieder geval wel heel gezellig uit!

  2. zo he als eerste bij sint en piet komen das wel even schrikken jah!

    en sinterklaas heeft een aantal drukke dagen voor de boeg heb ik wel in weblogland gelezen.

  3. Ik kan jammer genoeg niet het hele filmpje zien maar het fragment wel. Oooh ik kan me goed voorstellen hoor dat ze zenuwachtig was! Vooral als je dan als eerste plaats mag nemen om te kletsen hihi.

    Ik weet niet of je het op Marc’s weblog gelezen had maar ik moest nog aan je denken. We hebben namelijk het top40-spel gekocht. Leuk om al die oude fragmentjes terug te horen. En ook leuk om te zien dat het geheugen toch nog niet zo slecht is als we soms denken hahaha 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.