Laatste dag en terugreis

Nou ja het is bijna 2 maanden geleden, maar hier is dan de laatste log van onze vakantie in Hongarije.

Bij de vorige log was ik vergeten te vertellen dat Laura van de schommel was gevallen. Ze had jeuk en liet een van haar handen los en viel zo voorover met haar snufferd in het zand. Brullen natuurlijk! Ze zat helemaal vol. Eerst werd ze erg boos omdat ik zo moest lachen on haar zanderige toet maar later hebben we samen heerlijk zitten gieren van het lachen.

De laatste dag in Hongarije was het gelukkig prachtig weer. ‘s Avonds hebben we heerlijk gegeten met Jan en Lida. Die bleven nog een dagje. Wij moesten terug omdat mijn moeder de 24e 60 was geworden en op zondag een feestje gaf. Dus vrijdag hebben we in de stromende regen de bus weer volgeladen en zijn we op weg gegaan.

We hebben ergens boven Regensburg overnacht in een prachtig hotelletje. Er was xc3xa9en tweepersoonsbed waar Laura gratis bij mocht xc3xa9n een bedbank voor Sabine. Eerst maakten de dames ruzie wie die bedbank mocht, maar uiteindelijk lag Edwin met de meiden in het grote bed en lag moeders hier op de (keiharde) bedbank.

We zijn een klein stukje omgereden om weer eens te kijken in het stadje waar mijn vader is geboren en opgegroeid. Uiteindelijk hebben we dik twee uur rondgewandeld in Orsoy.

3 gedachten over “Laatste dag en terugreis

  1. Wat ben je toch ook een goedzak he, op die harde bedbank gaan liggen 🙂
    Leuk om door zo’n stadje te lopen waar je vader is opgegroeid. Heb je ook zijn oude huis gezien?

  2. Whaahaa dat is mij ook eens overkomen op een hotelkamer. Lag ik op zo’n smal ding en kon maar niet goed slapen omdat ik bang was om er af te vallen hahaha.

    Goh wat geinig dat je in dat stadje geweest bent. Om de plaats te bezoeken waar mijn vader opgegroeid is hoef ik niet zo ver hihi. Maar waar jij geweest bent ziet het er wel heel mooi uit!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.