Hoofdprijs

klik voor groter

Apetrots kwam Sabine thuis gistermiddag met haar gewonnen "Gouden Penseel". Helaas had ze het winnende verhaal over vlinders en poezen op school laten liggen. Ik dacht toen ach dat logje wacht wel even, maar helaas had ze het verhaal vandaag ook nog niet mee. Dus toch maar even haar trofee showen. Geweldig. Er waren nog meer kinderen met een gouden penseel maar ook zilveren en kinderen zonder prijs. Dus ze heeft blijkbaar echt iets leuk in elkaar geflanst. Ze wordt groot mijn kleine Sabine. Ben toch zo benieuwd naar het verhaal. Ik hoop dat ze hem morgen wel meeneemt. Volgende week heeft ze herfstvakantie.

7 gedachten over “Hoofdprijs

  1. Als ze hem morgen niet mee heeft genomen, ga je hem maar halen. Ons een razend nieuwsgierig maken en dan niets laten zien. Gefeliciteerd met je gouden penseel Sabine!

  2. Als ze hem morgen niet mee heeft genomen, ga je hem maar halen. Ons een razend nieuwsgierig maken en dan niets laten zien. Gefeliciteerd met je gouden penseel Sabine!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.