Beter laat….

….dan nooit. Toch?

Dit "raadseltje" was al weer twee weken geleden. Het was dus toch die "niet zo (of toch wel ruim 10 jaar) oude" plaat die Emmelinda te berde bracht.

TechnoheadEdwin en ik draaiden deze regelmatig (met nog een ander plaatje die vast nog eens aan de beurt komt) tijdens de afwas. Voornamelijk om te voorkomen dat we weer een heftig aan het kibbelen raakten als ik weer eens de borden niet goed genoeg afwaste of wat dan ook. Op de maat van deze huppelde ik housend de keuken door. Ik moet zeggen dat het filmpje mij niet zo bekend voorkomt.

4 gedachten over “Beter laat….

  1. Nou snap ik waarom ik het niet herkende! Wrs drukte ik de radio al uit voor hij xc3xa9cht kon beginnen, hahaha, alleen nog een trainingspak, kaal hoofd en hakken maar 🙂

  2. Whaahaaa ik dacht ook dat het filmpje me niet bekend zou voorkomen (na de reactie van Abby gelezen te hebben) maar jawel…dat heb ik met mijn hoofd vaak na zitten doen gheheh. Tjemig…zou het dxc3¡xc3¡r van komen? 😛

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.