Hongarije deel 7

Hier maar weer eens een vakantielogje. Het gaat nog even door….

De dames hebben heel veel sop de lucht in geblazen (als papa tenminste de bellenblaas teruggaf).
Het stormde deze dag flink. En Laura heeft dus weer even haar hart kunnen ophalen in de grote plassen. Nog meer hoogtepunten want de hoektand van Sabine die al maanden los zat heeft mevrouwtje er zelf uitgehaald! Edwin greep een mug in de badkamer met wel heel veel bloed. (van hem).

En voor de echte die-hards onder ons: de slideshow van deze en de rest van deel 7.

Ik baal trouwens als een stekker. (wat een heerlijke onwijs ouderwetse uitdrukking) Ik krijg allemaal gore trackbacks. Ik had dat laatst open gezet om eens te ontdekken wat dat nou voor functie had en of ik daar iets mee wilde/kon. Hij staat nu weer dicht dus. Allemaal gore rotzooi, bah en natuurlijk ook nog van diverse IPadressen vandaan.

7 gedachten over “Hongarije deel 7

 1. Ja dat had ik toen ook meteen ingesteld. Ik dacht dat die trackbacks reuze handig waren. Ja duhhh…niet dus. Wat een vuilakkerij kwam daar uit. Dat heb ik er meteen allemaal uitgegooid. šŸ˜‰

  Leuk die foto’s weer! Knap hoor dat ze die tand zelf losgepeuterd heeft. Dat blijft hier toch allemaal eng. Pas wanneer het niet anders kan en ie echt nog maar een ietspietsie los zit durven ze er een ruk aan te geven šŸ˜‰

 2. Ja dat had ik toen ook meteen ingesteld. Ik dacht dat die trackbacks reuze handig waren. Ja duhhh…niet dus. Wat een vuilakkerij kwam daar uit. Dat heb ik er meteen allemaal uitgegooid. šŸ˜‰

  Leuk die foto’s weer! Knap hoor dat ze die tand zelf losgepeuterd heeft. Dat blijft hier toch allemaal eng. Pas wanneer het niet anders kan en ie echt nog maar een ietspietsie los zit durven ze er een ruk aan te geven šŸ˜‰

 3. @Linda- ja hoor Sabine wordt slapen rijk van al die uitvallende tanden šŸ˜‰
  @ Emmelinda-erg he wat een smerige teksten. En die tand van Sabine zat ook nog maar aan een klein randje denk ik. Ze keek ook wel verbaasd zelf hoor.

 4. En waar moet ik weer om lachen…..Om d’r verkrampt snoetje …:” kijk mij eens wat een pijn ik doorstaan heb” hihi

  Iedereen vindt h’m prachtig geworden je kopfoto !!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.