Feestje

Zo, ik ben weer een beetje bijgekomen van het weekend.

eindelijk feest

Robert en Christa zijn aankomende 18 oktober 12,5 jaar getrouwd, maar hebben dat vrijdag al gevierd. En dat hebben ze geweten. Destijds hebben ze ons een feestje xc3xa9n een vrijgezellenfeestje door de neus geboord dus wij hebben ze even teruggepakt.
In het grootste geheim hebben wij met zijn achten een lied gemaakt, gezongen en opgenomen. En als klap op de vuurpijl ook nog live ten gehore gebracht tijdens het feest. Het was erg gezellig en we hebben flink gedanst en gezongen (buiten het lied om ook dus). Voor mijn fans hier onze nieuwe hit (en tevens de B-kant)

en hier de bkant

We hebben vooraf natuurlijk vreselijk gelachen. We hadden van de piepkleine foto van de uitnodiging vergrotingen gemaakt op karton geplakt en op een stokje gemaakt. Op de achterkant teksten als: Biertje?, Sorry!, Applaus, live gezongen, wij staan voor lul, allemaal meezingen, Oweehoo,….(ben ik ff kwijt). Die borden hielden we voor ons gezicht (goed plan!!!) en af en toe draaiden we ze dus om.

En natuurlijk staat hier de songtekst.

Ik had Christa beloofd om mijn fototoestel mee te nemen (ook leuk voor mij ter illustratie voor de weblog). Maar helaas bleek dat ik mijn geheugenkaart in alle haast in de pc had laten zitten. Die had ik speciaal nog even leeg gemaakt voor dit doel. Gelukkig waren er erg veel andere mensen met een camera. Ik hoop dat ik daarvan xc3xa9xc3xa9n mag gebruiken.

Rob, Chris het was erg gezellig, alleen jammer dat hij nou net jouw song niet wou zingen Christa. Ik heb het nog geprobeerd maar helaas. We "dansen nog wel een andere keer de hele nacht met mij". Hahaha.

De volgende ochtend helaas niet uitslapen. Om 8 uur stond ik alweer bij mijn ouders op de stoep om de meiden op te halen. Sabine en ik gingen (samen met Bianca) naar Utrecht. Daar was de landelijke dag van de BOSK van de afdeling Spina Bifida en Hydrocephalus. Helaas was de afsluiter niet zo spectaculair en ontroerend als vorig jaar (toen had ik Sabine niet mee, maar was het voor het eerst ook voor de kinderen).

Maar daarover meer in het volgende logje

3 gedachten over “Feestje

  1. Hihi zo af en toe hoor je iemand lachen tijdens het zingen. Ik kan me voorstellen dat het voorbereiden ook dikke pret is geweest hahaha. Grinnik…die hoge noten op het laatst 😛 WAT EEN FEEST 😛 ghehehe

  2. Lekker lied wat ook zo in je hoofd blijft hangen ;)Ze zullen wel behoorlijk verrast zijn geweest! 🙂
    Alleen jammer dat jullie je vrijgezellenfeestje en feestje zijn misgelopen, maar ….”er is eindelijk toch een feest!” hahaha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.