Een weekje….

Het was me het weekje wel. Natuurlijk wat minder lekker in mijn vel door mijn ontstoken oog en zere keel maar goed. Dinsdag werd de chauffeur van Sabines bus door de Rijksdienst voor Wegverkeer beboet omdat hij de spullen (deze keer de handbike) van Sabine los vervoerde. Logisch natuurlijk want dat zijn projectielen bij een botsing. Wat mij woensdag een confrontatie opleverde met het taxibedrijf. Deze dame wist mij te vertellen dat ze die "dingen" waaronder haar rollator onder geen beding meer mee zouden nemen. Ik vertelde dus dat we dan een probleem hadden omdat Sabine deze dagelijks op school gebruikt. Nee hoor, zij hadden geen probleem wij hadden een probleem. Ze vond dat als het zo belangrijk was dat we ze dan zelf maar moesten brengen. Ik heb nog geprobeerd om dit redelijk te bespreken omdat dit gewoon via de gemeente zo is afgesproken, maar helaas. Ik droop, jankend van machteloze woede, af. Ik heb toen de gemeente gemaild (kon geen woord meer uit mijn strot krijgen) en Edwin heeft ze ‘s middags gebeld(de juiste persoon was natuurlijk nxc3xa9t niet aanwezig) en het is nu tijdelijk opgelost. Een ander busje (met een kofferruimte) neemt ze mee. Toevallig is de chauffeur van ons achterbuurjongetje en klasgenootje van Sabine.
Maar goed belachelijk dat ze in deze nieuwe bus geen mogelijkheden tot het vastzetten van wat dan ook hebben, behalve (gelukkig) van de rolstoelen zelf.

Verder natuurlijk hebben we ook leuke dingen gedaan zoals iets wat ik nu nog niet kan vertellen maar na vanavond wel. En daar heb ik ook een aardig tijdverdrijf aan gehad.

klik voor groterVanmorgen ben ik bij de huisarts geweest. En het is dus wel allemaal bacterieel. Ik heb eenzelfde zalfje voor mijn oog als toen Laura er in prikte en ook meteen een ander zalfje voor Edwin. En mooi wel een angina dus. Meteen ook daarvoor een kuurtje. Staat niet in de bijsluiter dat het niet kan in combinatie met alcohol dus ik steek even mijn kop in het zand en ga aan het bier vanavond. Sonja kan even het dak op vanavond. HEt liep drie kwartier uit bij de huisarts dus Laura was behoorlijk te laat op "school": 10 voor half 10!
Met plassen is het gelukkig goed gegaan vandaag op school. ‘s Nachts gaat het nog vaak mis. Er is geen pijl op te trekken en als ik haar te vroeg wek stribbelt ze tegen en giert ze van het huilen op de wc. En een half uur later heeft ze diep in slaap haar hele dekbed natgeplast. Toen we net terug kwamen uit het speeltuintje hier verderop viel mijn gsm in de wc. Balen, dezelfde maar dan de vorige versie is in Frankrijk op eenzelfde manier aan zijn eind gekomen in een pan met water. Ik ging Laura’s billen afvegen en floep daar ging hij uit mijn borstzakje. Hij doet het gelukkig nog wel.
Mischien kan hij wel tegen urine, hahaha.

7 gedachten over “Een weekje….

 1. Tjemig wat zijn dat allemaal voor een rare dingen? Wat een week, wat een week. Tjemig die vrouw van dat taxibedrijf…dat is klantvriendelijk zeg! Tsss. Gelukkig heb je het op weten te lossen. Wanneer zij een beetje gevoel in haar donder had, had zij dat toch ook kunnen organiseren ofzo? Was zeker ongesteld ofzo? Grrrr

  Maareh…dat biertje heb je verdiend! Laat het je lekker smaken!

 2. Tjemig wat zijn dat allemaal voor een rare dingen? Wat een week, wat een week. Tjemig die vrouw van dat taxibedrijf…dat is klantvriendelijk zeg! Tsss. Gelukkig heb je het op weten te lossen. Wanneer zij een beetje gevoel in haar donder had, had zij dat toch ook kunnen organiseren ofzo? Was zeker ongesteld ofzo? Grrrr

  Maareh…dat biertje heb je verdiend! Laat het je lekker smaken!

 3. Wat een k%^wijf zeg! Sorry hoor, maar ik zou ook uit mijn dak gaan (en daarna met tranen in mijn ogen ophangen)wat een ges**k.
  Bij Mika in het busje worden de rollators aan een soort kabels met haak vastgezet, maar die bus is dan ook vrij nieuw.
  Dat witte tubetje had ik ook voor mijn oog en dat van Mika en Jens ;)Superspul! Hopelijk knappen jullie nu snel op. Maar wat ben je nou toch aan het freubelen?? Oke morgen dan, veel plezier!!

 4. jeetje wat een ongeloveijk takke wijf…waar haalt ze het recht vandaan om dit te zeggen….ze moeten daar juist wel mogelijkheden voor hebben, hier zetten ze dingen vast met van die spanbanden en dat gaat prima….bah geen wonder dat het je ven teveel werd….. en dat noemen ze klantvriendelijk….nou ik noem het onbeschoft…gelukkig is er even een oplossing maar ik vind dat ze wel met excuus mogen komen maar goed wie ben ik …vervelend dat je toch een bacterixc3xable infectie had, ik hoop dat je medicijnen goed zullen helpen zodat je snel weer de oude bent…enne je maakt ons wel nieuwsgierig hoor 🙂

 5. Hahaha, lol naomie gooit net (gelukkig mijn oude) gsm in de wc, maar hier ging zeker het licht bij uit.

  maar, hoezo gingen sabine en haar buurjongetje ieder in een apparte bus??? als ze allebei in de zelfde klas zitten??
  je bent iniedergeval wel van dat sacherijn af, is ze altijd al zo geweest of was t n nieuwe?

  lekker trouwens weer een bacterie en jij naomie maar de schuld geven, arm kind

  en wat voor geheimen hou je achter???? vertel dat is ff snel.

  bel je morgen anders wel

  liefs van mij en een knuffel van naomie

 6. Allemaal bedankt voor jullie harten onder mijn riem (hij zit gelukkig al wat wijder 😉
  @Emmelinda- Ik geloof dat zij doorlopend last heeft van PMS hahaha. En het biertje heeft goed gesmaakt. w.v….
  @Abby-Die bus van Sabine is ook een jaar oud, mar ze hebben niet zo goed nagedacht over alles. De rails in de vloer zitten ook op de verkeerde plek en ze hebben dus geen enkele plek waar ook maar iets vastgezet kan worden.
  @Linda-THX
  @Peetje-ja dat blijkt wel 😉
  @Hannie-Leuk hxc3xa8 kinderen hahaha gelukkig je oude. Maar wel toevallig.
  Sabine rijdt in een rolstoelbus en Sem loopt gewoon. Geen geheimen hoor. w.v…. en we zijn helaas nog niet van haar af want het is de eigenaresse van het taxibedrijf. 🙁

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.