So Siehielug

Heb even een kleine rustpauze.

Dit gebeurt er namelijk als je veel te veel tijd achter de pc besteed.

Nee hoor grapje (gelukkig niet zeg)!
Ik heb weer eens iets opgelopen. Een ontstoken oog, al sinds vrijdag eigenlijk. Maar helaa hoort daar ook opgezette klieren en knots van keelpijn bij. Tot overmaat van ramp het ik het gespiegeld op Edwin overgedragen. Maar ik geloof dat hij gxc3xa9xc3xa9n keelpijn heeft nog. Houden zo. Ik ben het wel weer zat. Morgen maar niet zwemmen. Dat had ik zondag wel gedaan toen dacht ik nog dan zuivert het chloor wel wat. Maar toen wist ik nog niet dat ontstoken ogen besmettelijk waren. Bah. Gelukkig hebben de meiden nog niks.

8 gedachten over “So Siehielug

 1. Getsie dat is vervelend xc3xa9n pijnlijk en dan ook nog eens keelpijn, ik kan me iets leukers voorstellen moet ik zeggen.
  Fijn dat de meiden het nog niet hebben…hopelijk blijft dat zo….ik hoop dat je snel een beetje zult opknappen enne zwemmen is inderdaad niet het slim met zo’n oog 😉

 2. Nou je het zegt; ik heb dat nog eens van iemand gehoord. Zij had een ontstoken oog en hij die week daarop ook. Ik vroeg me al af wat voor een rare spelletjes die thuis speelden! Dus dat is besmettelijk? Tjemig zeg. Sjielupietjussss!

  Maareh…waar is je zonnebril? 😉

 3. Ik had al zo’n vermoeden aangezien er geen nieuw logje meer kwam. Heb je bij de huisarts al zo’n tubetje zalf gehaald, dan is het echt zxc3xb3 over. Ziet er pijnlijk uit hoor je oog 🙁 Beterschap!

 4. Het is ook weer echt tijd voor zo’n rot virus…wat het waarsch. is omdat je er ook keelpijn bij hebt en dus helpt een antibiotica niet. Als het niet vanzelf over gaat zijn er wel een soort onstekingsremmende zalfjes, maar meestal is ‘t gewoon uitzitten. Bij ons was het de afgelopen week de week van het oorpijn en kiespijn, ook een virusje, ze varen wel bij dit vochtige broeierige weer! Ik hoop dat ‘t jullie snel passeert!!

 5. Dank u dank u allemaal voor het meelevend woord.
  Ik denk dat mijn oog al beter aanvoelt, maar volgens mijn internetgedokter (ik hou er niet van om bij elk wissewasje op de stoep te staan bij de HA) was het idd een virus als het in combi is met keelpijn, maar ik voel nu toch een echte (ja een kenner) angina in mijn keel en dat is toch xc3xa9cht een bacterie, dus misschien dan in dit geval ook wel bij mijn oog. Hup, antibioticazalfje erin! Morgenochtend om half 9 mag ik langs komen. Was even vergeten dat Laura tussen half en kwart voor 9 naar de psz moet. Maar dan maar iets later naar school.
  Enne/…..wij hebben gxc3xa9xc3xa9n rare spelletjes gedaan hoor

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.