Wat een feest

Het was erg gezellig. Het was ook erg relaΓ­. ‘s Morgens was het vrij rustig met een "mannetje" of  12  en een stuk of 8 kids. Ik zag even mijn geest weer dwalen voor ‘s middags omdat er tussen 1 uur en half 4 alleen Monique er was met de kids. maar het kwam waarschijnlijk doordat het zulk mooi weer ws dat het minder druk leek. Het is de allereerste verjaardag bij ons die ooit in de tuin gevierd kon worden.
‘s Middags waren er toch al gauw 18 man en 16 kids. Niet een hele volle bak maar toch druk genoeg zou ik zeggen. Het leek veel rustiger dan anders.

Laura had nog wel een paar uurtjes op de bank liggen slapen gelukkig anders was het gillen geweest/ Ze was de nacht ervoor flink aan het spoken geweest en was dus behoorlijk moe. Maar ze was wel xc3xa9cht een jarig jobje.

Dit is slechts een "greep" uit de fotocollectie (kunnen er maar 10 in een widget) Hier staat de rest!

De dames zitten nu heerlijk samen te verven in bad. Laura zag er weer uit alsof ze drie maanden niet gewassen was. Sabine ietsje minder vies. We hebben lekker eikels gezocht en paddenstoelen. Het was prachter. Later meer….

5 gedachten over “Wat een feest

  1. Hihi ze zal vast moe geweest zijn. Verjaardag vieren is best vermoeiend ghehehe. We hadden zaterdag hier een feestje vanwege Mies. Pfff ik ben altijd blij als het achter de rug is hahaha. πŸ˜‰ Dan rol ik vermoeid mijn bed in πŸ˜€

  2. @ Emmelinda– Dat vermoeiend in bed rollen is hier ook wel het geval, al zal het bij jullie vast wel wat later geworden zijn. Is ze nu 12? Ook nog gefeliciteerd natuurlijk.
    Kan je alvast aan het idee wennen dat je binnenkort een schoonmoeder bent hahaha.

    @ Abby-ik heb ook het idee dat ze sinds de vakantie de lucht is ingeschoten.

  3. Het is hier op zaterdag eigenlijk altijd wel laat want die grietjes zijn erfelijk belast; zijn ook nachtraven πŸ˜‰ Hihi. Maareh dank je wel πŸ˜€ Ja ze is nou 12. Goh wat klinkt dat al…ik moet er nog echt aan wennen.
    Hahaha schoonmoeder! Arme schoonzonen πŸ˜› Die krijgen het hier zwaar ghehehe

  4. Wat hebben jullie er een heerlijk feest van gemaakt en wat is ze lekker verwend, ze ziet er ook echt jarig uit, leuk is dat …..wat heb je weer een leuke foto’s gemaakt…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.