Rolstoeldansen

Rolstoeldansles kan weer niet doorgaan helaas. Net als vorig jaar hebben zich maar 3 kinderen ingeschreven en dat is veel te weinig. Het wordt uitgesteld tot januari en hopelijk gaat het dan (net als vorige keer) wxc3xa9l beginnen.

Inmiddels heb ik wel het filmpje van Z@ppsport" op www.uitzendinggemist.nl nu gezien.

Daar komt ook een stukje over rolstoeldansen in voor. (niet het groepje van Sabine hoor)

7 gedachten over “Rolstoeldansen

 1. hallo Dinie,

  bedankt voor je reactie. En ja hoor wij krijgen deze krant ook, het is een leuk artikel geworden en het was een geweldige ervaring.
  als je het leuk vind om het artikel te plaatsen vind ik het prima.

  Groetjes, Hannie

 2. Oh, maar dat is voor Mika goed nieuws! Hij wil altijd dansen als hij muziek hoort maar hij heeft alleen zijn rolstoeltje nog niet ..(jaja je hebt gelijk gehad 🙁 ) Maar in januari zal hij hem toch wel hebben?! Wel jammer voor Sabine maar nu is er voor Mika nog een kans om mee te doen ;)Of zit Sabine bij de gevorderden?

 3. Wat jammer dat het rolstoeldansen nog niet kan beginnen, ik hoop echt dat het in januari wel zal lukken………..ik heb het Zap filmpje gekeken en vond het super

 4. @ Hannie- Het is inderdaad een leuk artikel en ik kan me voorstellen dat het een geweldige ervaring was voor jullie allemaal. Ik ga hem binnenkort even plaatsen want nu heb ik even geen puf meer. We hebben net de kamer “afgetuigd” na Laura’s verjaardag.
  @ Emmelinda- Ze vindt het wel jammer maar ligt er niet wakker van hoor.
  @ Abby- De kindergroep is (of was) behoorlijk gemengd qua leeftijd, handicap en ontwikkelingsniveau. Ik mail je nog wel even met wat bijzonderheden. Dat zou toch wel gezellig zijn als Mika ook mee komt doen. En dat is alweer een kindje extra. Wie weet zijn er nog klasgenootjes van hem die zin hebben???
  @ Linda- Ja leuk hxc3xa8, eindelijk een beetje positieve aandacht voor de gehandicaptensport en ook nog met humor erin zonder te krampachtig te doen. Ik vond het vrij verfrissend.

 5. Vast wel! Ik zal dat meisje vragen die ook in het busje van Mika zit die hier in de buurt woont ook vragen, die heeft ook een rolstoeltje. Ik zie die moeder donderdag bij de taxidag, goed idee!

 6. Goed idee. ALs er snel meer komen dan is er misschien al een kans dat het eerder gaat beginnen. Maar dat zou ook wel eens niet kunnen ivm de zaalhuur. Geen idee hoe dat werkt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.