De mazzel allemaal

Toedeloe tot over een paar weekjes en voor wie nog weg gaat een fijne vakantie en voor de rest ook een hele fijne tijd.

We zijn er (bijna) helemaal klaar voor. De verhuiswagen staat vol, alleen nog de jassen en de kussens en de handbike erbovenop en klaar om te gaan morgen om half 6 (pffff).

onze volksverhuizing in spxc3xa9

7 gedachten over “De mazzel allemaal

  1. OOOOOOOH, wat een ruimte in die wagen! Ok nu even niet, maar die willen wij ook wel. 😉
    Ik wens jullie een hele fijne vakantie, lekker weer en niet al te veel tripjes maken, je moet uitrusten tijdens je vakantie! Haha zeg ik die zich wezenloos fietst iedere vakantie. Geniet ervan allemaal en kom weer heel terug!

  2. OOOOOOOH, wat een ruimte in die wagen! Ok nu even niet, maar die willen wij ook wel. 😉
    Ik wens jullie een hele fijne vakantie, lekker weer en niet al te veel tripjes maken, je moet uitrusten tijdens je vakantie! Haha zeg ik die zich wezenloos fietst iedere vakantie. Geniet ervan allemaal en kom weer heel terug!

  3. Fijne vakantie!!! Wij zijn net terug uit Frankrijk en dat was ook heel gezellig! Oja, mijn web-log heb ik niet meer (kon niet meer inloggen) maar op m’n fotopagina (zie url) staan de vakantiefoto’s! Groetjes en we zien elkaar met het uitje!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.