Toch nog kermis

Ter compensatie, omdat we de kermis dit jaar wxc3xa9xc3xa9r missen in Castricum, gingen we naar de kermis in Beverwijk zaterdag.

Sabine is wat dat betreft een watje en vaak alleen met mij of Edwin erbij heel stoer (of achteraf) Ze heeft periodes gehad dat ze alles durfde (3, 4 jaar) maar daarna moet ik bijna altijd mee (heel charmant). Ze ging zowaar mee in de achtbaan en de eerste keer afdalen vond ze xc3xa9cht niks, maar ik ging heel enthousiast doen hoe "cool"het wel niet was en dat we de volgende keer heel hard zouden lachen als we zo hard naar beneden denderden. En ja ze deed mee. Gillen deden we niet "da’s voor watjes".

Laura heeft haar vuurdoop gehad in de botsauto’s. Sturen lukte niet, botsen wel. En dat vond ze niet leuk en ze stapte na drie keer een knal het autootje uit.

2 gedachten over “Toch nog kermis

  1. Mies is ook altijd een watje geweest. Voor alles en nog wat had ze angst en kroop ze het liefst mijn baarmoeder terug in. En wat zag ik vandaag? Reed ze paard op een heel bokkige viervoeter en ze bleef nog zitten ook.

    Drie maal raden wie er NU angst had?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.