Geslaagd

klik voor groterZe heeft het gehaald, onze kleine Arixc3xabl.Zelf was ze er al van overtuigd en wij natuurlijk ook, maar de definitieve bevestiging is altijd dubbel zo leuk. Ze zwom goed en er waren een hoop "fans". Medeleden keken vanuit het zwembad of de kant toe. Opa en de oma’s waren er. Tantes Hannie, Paulien, Lia en ome Jos waren er. Nichtjes Naomie en Nora keken vol bewondering toe en Rob, Mascha, Chantal en Julian kwamen ook langs om te kijken. Leuk hoor. En ze is schandalig verwend. Het leek wel alsog ze jarig was.

Ik heb nu wel een beetje gemengde gevoelens over het alternatieve "diploma". Het is namelijk geen diploma, maar een certificaat op weg naar het diploma A. M.a.w. die moet ze dan straks nog halen????. En haar naam is verkeerd geschreven maar ach, what else is new.  Als ik de naam zeg en zeg" Steeman zonder "N’, dan presteert men het nog om Steenma te schrijven. Ik moerst alleen vorige week alle gegevens zelf opschrijven zodat ze het goed op het diploma konden zetten. Oeps niet gelukt dus..  En ze hebben de voetsprong aangekruist, die ze dus echt niet kan en de rugslag vergeten aan te kruisen. Maar goed Sabine is blij met haar papiertje en ze kreeg ook nog een prachtig exemplaar van de CIS in een lijstje. Morgen "moet" alles natxc3xbaxc3xbarlijk mee naar school toe. Apetrots als ze is.

klik voor groter klik voor groter klik voor groterklik voor groter klik voor groter

KLIK OP DE FOTO’S VOOR GROTER en klik hier voor de slideshow van alle foto’s. Alleen de volgorde is altijd een soepzooitje bij Photobucket.

4 gedachten over “Geslaagd

  1. Gefeliciteerd!!! Dikke knuffel voor Sabine!
    Leuk dat iedereen is komen kijken 🙂 En stom zeg dat ze met zo’n diploma van die schrijffouten maken, voor die meid is dat papiertje juist zo belangrijk! Maar dat iedereen er was en het zelf gezien heeft maakt natuurlijk alles goed 😉

  2. Gefeliciteerd!!! Dikke knuffel voor Sabine!
    Leuk dat iedereen is komen kijken 🙂 En stom zeg dat ze met zo’n diploma van die schrijffouten maken, voor die meid is dat papiertje juist zo belangrijk! Maar dat iedereen er was en het zelf gezien heeft maakt natuurlijk alles goed 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.