Jaarfeest

Weer een lekker warm dagje. Ik ben de hele morgen wezen "helpen" op de psz met spelletjes klaarzetten en doen van ht Jaarfeest. Het was erg leuk allemaal. Het thema was "Boerderij" dus alles was zo’n beetje in het teken daarvan. Zo mochten ze een koe melken, konijnenkeutels opgraven (rozijntjes), boerenwas ophangen, dierenhok bouwen, hooi naar het paard brengen met de kruiwagen. Maar ook aloude spelletjes als ballengooien en bellenblazen ontbraken niet. Ze hebben genoten

Vanavond weer met zijn allen gezwommen. Als Sabine volgende week net zo goed afzwemt als ze vandaag zwom is het papiertje binnen. .

7 gedachten over “Jaarfeest

  1. Ja raar, hxc3xa8. Toen ik hem maakte ging hij vrij rap en het is ook een photobucket variant dus dat zal niet veel moeten schelen met die strips. Ik ga hem maar vervangen denk ik,

  2. natuurlijk gaat sabine haar diploma halen…als ik na een week zomerkamp weer aan kom waaien wil ik natuurlijk wel een foto zien hoor hahaha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.