Regen

Gelukkig is het geen mooi weer denk ik nxc3xba. Nu ik weer heerlijk zit te klooien met de verhuisde log. Laura ligt lekker te slapen.Vanmorgen dacht ik daar wel anders over toen ik uit het raam keek.

Gisteren hebben we de bus (met alle liefde hoor 😉 )uitgeleend aan Joke en Peter. Ze zijn al hun spullen aan het wegbrengen (verhuizen kun je het niet noemen) vanwege hun aankomende wereldreis. Ik had de bus toch niet nodig en ik breng Laura toch altijd op de fiets naar de psz. Nu staat hun auto wel voor onze deur maar ik had het kinderzitje in de bus gelaten en ach…..wie gaat er dood van een beetje water.

Hahaha en vanmorgen toen we Sabine in de bus uitzwaaiden kwamen we druipend weer binnen. De weergoden waren ons gelukkig wel goed gezind, want op het "moment suprxc3xaame" regende het maar een klein beetje. Laura haalde meteen haar hart weer op en sprong in alle plassen die ze maar zag. ;).

Het is trouwens wel steeds harder aan het waaien. Pffff dat was even flink trappen, zeg!

Gisteravond heb ik de hele avond zitten ploeteren in de nieuwe beheeromgeving van mijn verhuisde log.m Pittig maar wel heel veel hele leuke mogelijkheden. En ik heb ze nog lang niet allemaal ontdekt. Om half xc3xa9xc3xa9n ben ik ermee gestopt en daarna nog even gauw een nieuwe camera besteld. De Minolta blijft nog een week of 6 onderweg en we weten niet eens of hij gerepareerd zou kunnen. En dan eerst de offerte en dan pas in behandeling eventueel. Dus ik mocht van Edwin een nieuwe bestellen. Jippieieieieieieiei

Dit is hem geworden en ik hoop dat ie morgen gebracht wordt.

16 gedachten over “Regen

 1. Wat een geluk he, hij is weer terug! 🙂
  Dus ook aan de Canon! Haha, veel plezier, nog meer om uit te puzzelen;)Ik moet straks dat stoeltje nog ophalen, dat ga ik toch echt niet fietsend doen denk ik hoor! Ben niet zo’n bikkel als jij (ook al kon je niet anders) hahaha

  ps: kun jij ook niet dat verplicht emailadres invullen weghalen? :{ (moet zoveel typen..)

 2. Wat een geluk he, hij is weer terug! 🙂
  Dus ook aan de Canon! Haha, veel plezier, nog meer om uit te puzzelen;)Ik moet straks dat stoeltje nog ophalen, dat ga ik toch echt niet fietsend doen denk ik hoor! Ben niet zo’n bikkel als jij (ook al kon je niet anders) hahaha

  ps: kun jij ook niet dat verplicht emailadres invullen weghalen? :{ (moet zoveel typen..)

 3. En alles blijft bij het oude… zong Frank Boeijen ooit! net als mijn weblog! hihihi!
  Blij dat jij al zoveel oefent hier; wie weet kan ik je nog eens iets vragen!
  Had jij even mazzel vanmorgen dat het niet meer zo hard regende; ik heb zon hekel aan fietsen in regen… bah! (verwend he..)
  Moet nog wel even wennen aan de nieuwe lay-out van iedereen…
  Ziet er mooi uit, die nieuwe camera!

 4. En alles blijft bij het oude… zong Frank Boeijen ooit! net als mijn weblog! hihihi!
  Blij dat jij al zoveel oefent hier; wie weet kan ik je nog eens iets vragen!
  Had jij even mazzel vanmorgen dat het niet meer zo hard regende; ik heb zon hekel aan fietsen in regen… bah! (verwend he..)
  Moet nog wel even wennen aan de nieuwe lay-out van iedereen…
  Ziet er mooi uit, die nieuwe camera!

 5. Hxc3xa8hxc3xa8! Dat witte vlak was een Iframe, geen idee wat ik er mee kon (nog niks dus *frons*) was gewoon nieuwsgierig.
  Zie jij bovenin verlopende fotootjes? Ik niet dat zou wel moeten werken. En vallende hartjes. Gisteren deed ie het wel vandaag nop.

 6. Hxc3xa8hxc3xa8! Dat witte vlak was een Iframe, geen idee wat ik er mee kon (nog niks dus *frons*) was gewoon nieuwsgierig.
  Zie jij bovenin verlopende fotootjes? Ik niet dat zou wel moeten werken. En vallende hartjes. Gisteren deed ie het wel vandaag nop.

 7. Vergeet ik te @tten, na ja dit was voor Abby hierboven.

  @Astrid K.- Ik ben ook niet zo’n held hoor had anders xc3xa9cht wel met de bus gegaan *knipoog*.

  @Astrid N.- Ik maak overuren hier de laatste dagen *grinn*

  Gut wat mis ik die smileys. Ik denk dat er ook heel veel dingen verkeerd begrepen gaan worden. Grapjes die te serieus genomen gaan worden en zo. Oef, web-oor-log. *knipoog maar weer even stevig*

 8. Vergeet ik te @tten, na ja dit was voor Abby hierboven.

  @Astrid K.- Ik ben ook niet zo’n held hoor had anders xc3xa9cht wel met de bus gegaan *knipoog*.

  @Astrid N.- Ik maak overuren hier de laatste dagen *grinn*

  Gut wat mis ik die smileys. Ik denk dat er ook heel veel dingen verkeerd begrepen gaan worden. Grapjes die te serieus genomen gaan worden en zo. Oef, web-oor-log. *knipoog maar weer even stevig*

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.