Feestje

Sabine heeft genoten. Eerst hebben we vanmiddag nog even de foto’s van het kamp bekeken op een groot scherm. Leuk hoor. Dus nog een beetje van de Brusjesdag meegemaakt. Daarna snel naar huis, katheteriseren en naar de Bowling. We waren net op tijd. Het verkeer zat weer eens tegen . Sabine heeft zelfs een Strike en paar spares gegooid. Beter dan d’r moeder hoor .Daarna lekker aan de patatjes en discoxc3xabn maar. Alhoewel de rest van de disco liever tikkertje spelen heb ik nog even een tijdje met Sabine gedanst. Daarna kwam het wel los. Polonaise en al. gezellig hoor. En aan het eind kregen ze zelf nog een (eetbare) medaille mee naar huis.

Robin had een leuk feestje, Bedankt Robin

2 gedachten over “Feestje

  1. Wat een leuk idee trouwens, zo’n eetbare medaille! Met Steffies verjaardagsfeestje gaan we ook bowlen. Misschien moet ik ook van die medailles maken, lijkt me wel leuk 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.