Bankstellen en ome Hans

Vanmiddag zijn we even naar Alkmaar geweest. Eerst om eens rond te kijken voor een nieuw bankstel want die oude ziet er xc3xa9cht niet meer uit. Sabine heeft alle banken eens uitgeprobeerd en Laura ook. Ze vonden ze allemaal lekker zitten. Edwin en ik kwamen er niet uit. Wat ik lekker vond zitten vond hij niet en andersom. En degene die we allebei wel lekker vonden zitten zag er veel te oubollig uit. Nou zijn we wel 40+ maar dan hoef je nog geen truttige bankstellen te nemen, toch?
We hebben wel besloten een hoekbankstel te nemen, een woonlandschap zoals ze dat zo mooi noemen. Heerlijk. Dat heb ik nou altijd gewild. net als een schommelbank in de tuin en die hebben we ook al een paar jaar. Het gaat allemaal de goede kant op. Daarna zijn we naar (ome) Hans(grote broer van Edwin) en (tante) Marian gegaan. Want die wonen in Alkmaar.
Laura was erg moe, maar Max, de hond, aaien vond ze toch wel leuk.

3 gedachten over “Bankstellen en ome Hans

  1. lastig banken uitzoeken lijkt me. Zo’n hoekbank lijkt me ook heerlijk, heb helaas geen hoe in woonkamer waar een past..haha.

    Hoop dat jullie snel een toffe vinden.

    En Sabine: HEEL HEEEL HEEEEEEL veel plezier op kamp!

  2. Ik wilde eigenlijk geen hoekbank maar ik ben er ook nog steeds erg blij mee, net als de rest van het gezin 😉 Die meiden zullen het vast ook leuk vinden!

  3. Whoeehaa dxc3¡s ook toevallig! Wij zijn ook op stap geweest voor een nieuw bankstel! We zijn alleen nog niet geslaagd. Ik wil niet te truttig maar ook niet te modern. En ze zijn allemaal zo groooooot. Dat past niet in onze kamer, dus het meetlint hebben we in de broekzak 😉

    Hahaha die schoomelbank leek me als kind al een droom! Maar onze tuin is te smal (ook al hahaha) Dus dat past niet. Helaas. 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.