Blaasontsteking?

Ik ga straks met een “plasmonster” naar de VU, want de urine van Sabine ziet er niet uit. Er zit een hele vieze drab in. En dat zegt mij eigenlijk al genoeg. Helaas heeft ze weer een keer en blaasontsteking cq urineweginfectie. Nou ja het is toch al bijna 3 jaar geleden sinds ze de laatste had. En het is ook wel logisch met al die smurrie in alle hoeken en gaten. Ik heb net al gebeld want het duurt meestal een dag of 3 voordat de uitslag van de kweek echt bekend is. Ik heb gevraagd of ik alvast een receptje kan krijgen met een vermoedelijk juiste antibiotica. Dr Bxc3xb6kenkamp was er niet maar er zijn gelukkig genoeg andere artsen .
Gisteren heb ik Sabine de hele middag op de poepstoel laten zitten want het hield maar niet op. Uiteindelijk is er ruim een liter(!) uitgekomen.
Nou als ik dat had moeten verschonen elke keer als ik haar hoor “pruttelen”dan had ik wel helemaal schijtziek ervan geweest .
Vanmorgen heeft ze ook een beetje gespuugd, maar ze zei zelf dat het kwam omdat ze zich verslikte in haar melk. Ik hoop het maar.

Even een kleine illustratie tussen die saaie ziek-en-zeer-verhalen
Dit was trouwens nog voor het uitbreken van de Poeperitus hoor. Dit doe ik dus even tijdelijk niet meer .

4 gedachten over “Blaasontsteking?

  1. Arme Sabine, ze zal zich wel beroerd hebben gevoeld, xc3xa9xc3xa9n liter kwijt. Het is niet niks. En je hebt gelijk, als je dat allemaal had moeten opruimen.verschonen….dan was je wel even bezig geweest. Nog steeds veel beterschap en sterkte gewenst

  2. Hoi, nou zeg! Wat een toestanden; een liter! Jeetje zeg! Schrik er gewoon van; hopen dat het geen infectie is, al heb je wel gelijk.. met al die poep-toestanden… brr!
    Beterschap!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.