Wat een feest

Edwin is ‘s middags samen met Jos de officixc3xable ceremonies afgeweest. Ik had (met legitieme redenen ) mijn snor gedrukt.
Met Sabine en Laura gingen we naar de receptie. Toen we binnen kwamen was het al swingend. Na het feliciteren stonden we al te dansen met Sabine en Laura. Erg leuk want bij de meeste recepties is er amoer muziek te horen. Vrienden van het bruidspaar bedienden hun dj-equipment. Wel verbazingwekkend was dat ze bijna alleen maar jaren 80 (of ouder) muziek draaiden. Ik waande me bijna op de klassenavond van de brugklas . Muziek uit mijn tijd dus (en niet alle muziek uit die tijd was ik dol op ) Op de receptie hadden ze veel van Chic en zo en Sisters Sledge (en als ik ergens een hekel aan had….) Maar goed om kwart voor acht zijn we de meiden gaan wegbrengen en zelf weer gauw terug. Toen we binnenkwamen was het al feest. Ik heb tijden niet zo veel gedanst op een bruiloft (op 4 colaatjes) Erg leuk hoor. Er was een hoog Greasegehalte en ik wentelde mij dus in sweet memories gelukkig niet meer al te veel “foute” disco. Soms dacht ik dat ze muziek hadden gekozen uit hun geboortejaar . Grappig hoor; zij is pas 20 en hij is 23. Het was al met al een stuk informeler dan ik had verwacht na de “Praise the lord”verhalen uit de kerkdienst. Ook de stukjes waren erg leuk.

4 gedachten over “Wat een feest

  1. Idd wel apart voor zulke jonge mensen om dat soort muziek te kiezen, wrs speciaal voor de oudjes ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ Het was dus geen stijldansfeest, dat valt weer mee ๐Ÿ˜€

  2. hhhmm: ik zie al helemaal in trance samen met Edwin op de dansvloer op de muziek van Grease ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

  3. @Emmelinda- Tjha ik ken eigenlijk bijna alle liedjes uit mijn hoofd zelfs die ik niet zo leuk vind. ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜•
    @Abby-Geen stijldansen idd. Het bruispaar had allebei niet al te veel gevoel voor dansen. ๐Ÿ˜‰
    @Marco-Edwin komt altijd pas na veel bier pas de dansvloer op , xc3ยกls ie al komt ๐Ÿ˜‰ Maar ik moet zeggen ik heb even met hem gedanst aan het eind ๐Ÿ˜€ 8)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.