PSZ3

Het ging weer prima vandaag op de Peuterspeelzaal. Ze heeft zelfs al vriendschap met een meisje van ongeveer dezelfde leeftijd gesloten . Volgens de juf waren ze op de rand van iets (?) gezellig samen aan het kletsen . Dat geeft wel weer een lekker gevoel. Ze is wel bekaf, ligt nu al heerlijk te tukken in haar bedje. Ze vroeg zelfs of ze naar bed mocht . Ik heb gewoon maar een paar foto’s gemaakt omdat ik toch eerder was. Krijg binnenkort niet echt meer de kans vermoed ik. En ook nog een filmpje. Hieraan deed ze de eerste dag ook al mee .

Klik

3 gedachten over “PSZ3

  1. Dan zal ze idd wel moe zijn! Meteen tukken 😀 Doen ze daar kikkers na? En op de rand van ? heb je niet gevraagd wat dat voor een rand was dan?

  2. Heerlijk he, als ze na zo’n aktief ochtendje lekker tukken…dat doen ze hier al een tijdje niet meer en ik moet zeggen, “ik mis m’n middagtukkie soms wel”! Ik ga boven maar even lekker strijken, tussen de verkleedrommel van de meiden en hun vriendinnetje. 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.