Reci wxc3xa9xc3xa9r terug

Morgen kan ik weer terug met de reciprocator van Sabine. Er zit meer dan twee cm speling in haar heupscharnier en al staat hij op de achterste stand dan nog zou ze te veel voorover staan. Ik kwam er helaas pas zaterdag achter. Toen ik haar wilde laten lopen thuis. Woensdag had ze geen therapie gehad vanwege de vrije middag en de rest van de week heeft is ze dan wel in de reci naar school gegaan (zittend in de rolstoel met dat ding aan) maar heb ik haar zelf niet ermee zien staan of lopen. Ik hoop dat hij het meteen kan verhelpen want het is weer loeidruk heb ik begrepen. Morgen om half 2 is Ger zelf in huis en wie weet kan ik hem meteen weer meenemen. Zou zonde zijn als ze nou weer een paar weken zonder zit Herinnert mij er ook weer aan dat ik nog moet bellen of ze de rolstoel kunnen aanpassen want ze pas er sinds hij een tijd geleden is verlengd bijna niet meer tussen. Dat is elke ochtend weer bloed, zweet en tranen. Ik dacht eigenlijk dat ze dit jaar weer aan een nieuwe toe was, maar nu blijkt dat ze deze nog een tijdje houdt gaan we toch maar eens kijken voor die aanpassing. Breder maken is geen optie omdat ze meestal zoinder die reci in de rolstoel zit en dan zou die veel te breed zijn. Rolt niet echt prettig met je armen zo wijd, toch?Sinds dit jaar is Verhoef niet meer de tussenpersoon maar Welzorg. Niet dat ze het niet goed zullen doen, maar ik baal er toch een beetje van . Na 6 jaar is Verhoef toch al heel vertrouwd en nu kunnen we weer opnieuw beginnen.

3 gedachten over “Reci wxc3xa9xc3xa9r terug

  1. Wat een gedoe, weer terug, maar hebben ze op school dan niet gemerkt dat er speling in zat? En altijd vervelend idd als je weer met allemaal nieuwe mensen/ nieuw systeem moet gaan werken als je er juist zo vertrouwd mee bent.

  2. Hoi, Welzorg heeft hier de aanbesteding ook “gewonnen”….
    Idioot dat niemand tot nu toe merkte dat’ie niet goed zat… balen!! Weer erachteraan… waarom nou niet in 1x goed, he?
    gr, Astrid

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.