Consultatiebureau

Over een jaartje mogen we weer terug komen. Ook Laura is weer goedgekeurd.
Ze hadden precies dezelfde bevindingen als wijzelf over haar hadden. Een klein bijdehant grietje, vreselijk ontdeugend maar heel sociaal. Ook vond de arts dat ze er aan toe was om naar de psz te gaan. Was ik het ook helemaal mee eens. Ze luisterde goed, durfde soms geen antwoord te geven. Ze werkte prima mee bij het onderzoek en zei keurig: “tot ziens” toen we weggingen.
Ze was met lengte en gewicht weer gemiddeld. (ze begon bij beide onder het gemiddelde en is dus nu geen klein grietje meer )
Ze vroegen trouwens niet eens naar het zindelijk worden. Nou daar had ik toch geen zinnig woord over kwijt gekund. Laura wil nxc3xadet op het potje en xc3xb3xc3xb3k niet op de wc plassen en poepen. Ze zondert zich al wel van heel jongs af aan af om in een hoekje haar “behoefte te doen”. Komt allemaal vanzelf wel hoor. Ik ga echt niet drillen om haar van de luiers af te krijgen. Gelukkig is me dat dus ook niet gevraagd.
Ik ga zo lekker languit in bad zitten met een boek erbij inmiddels heb ik dit boek al twee keer verlengd bij de bieb. Dus nu ga ik het (als Laura lang genoeg blijft slapen) maar eens uitlezen.

Heeeeeeerlijk

7 gedachten over “Consultatiebureau

  1. Dat was nog eens een prettig bezoekje aan het consultatieburo he? Dan heb je dat wel verdiend, om eens lekker weg te kruipen met je boek! Veel leesplezier! 😀

  2. Heerlijk in bad met een boek! Val niet in slaap 😉 Fijn dat Laura zo goed gaat. En dat zindelijk worden, ach, ze heeft nog alle tijd hoor 😉

  3. Ja dat blijft me een raadsel. Ik schreef het altijd met een “d” en toen heeft men me eindelijk zover gekregen dat ik het tegen mijn gevoel in met een “t” ging doen. Ik vermeed de bijvoeglijke versie altijd want bijdehandte vind ik geen gezicht. Vraag me niet waarom. 😕

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Consultatiebureau

Over een jaartje mogen we weer terug komen. Ook Laura is weer goedgekeurd.
Ze hadden precies dezelfde bevindingen als wijzelf over haar hadden. Een klein bijdehant grietje, vreselijk ontdeugend maar heel sociaal. Ook vond de arts dat ze er aan toe was om naar de psz te gaan. Was ik het ook helemaal mee eens. Ze luisterde goed, durfde soms geen antwoord te geven. Ze werkte prima mee bij het onderzoek en zei keurig: “tot ziens” toen we weggingen.
Ze was met lengte en gewicht weer gemiddeld. (ze begon bij beide onder het gemiddelde en is dus nu geen klein grietje meer )
Ze vroegen trouwens niet eens naar het zindelijk worden. Nou daar had ik toch geen zinnig woord over kwijt gekund. Laura wil nxc3xadet op het potje en xc3xb3xc3xb3k niet op de wc plassen en poepen. Ze zondert zich al wel van heel jongs af aan af om in een hoekje haar “behoefte te doen”. Komt allemaal vanzelf wel hoor. Ik ga echt niet drillen om haar van de luiers af te krijgen. Gelukkig is me dat dus ook niet gevraagd.
Ik ga zo lekker languit in bad zitten met een boek erbij inmiddels heb ik dit boek al twee keer verlengd bij de bieb. Dus nu ga ik het (als Laura lang genoeg blijft slapen) maar eens uitlezen.

Heeeeeeerlijk

7 gedachten over “Consultatiebureau

  1. Dat was nog eens een prettig bezoekje aan het consultatieburo he? Dan heb je dat wel verdiend, om eens lekker weg te kruipen met je boek! Veel leesplezier! 😀

  2. Heerlijk in bad met een boek! Val niet in slaap 😉 Fijn dat Laura zo goed gaat. En dat zindelijk worden, ach, ze heeft nog alle tijd hoor 😉

  3. Ja dat blijft me een raadsel. Ik schreef het altijd met een “d” en toen heeft men me eindelijk zover gekregen dat ik het tegen mijn gevoel in met een “t” ging doen. Ik vermeed de bijvoeglijke versie altijd want bijdehandte vind ik geen gezicht. Vraag me niet waarom. 😕

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.