Camera gerepareerd

Yes, he’s back!!! En hij doet het zo op het eerste oog weer als vanouds.
Het kostte me “slechts” 40 eurootjes administratie/verzendkosten. Snel verdiend zo! Maar goed ik ben blij dat het allemaal niet net iets was dat buiten de garantie viel. En ik heb zelfs nu weer een half jaar garantie op het gerepareerde!
Maak je borst maar nat, ik ga weer even los de komende dagen met mijn goeie ouwe Z3.

4 gedachten over “Camera gerepareerd

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Camera gerepareerd

Yes, he’s back!!! En hij doet het zo op het eerste oog weer als vanouds.
Het kostte me “slechts” 40 eurootjes administratie/verzendkosten. Snel verdiend zo! Maar goed ik ben blij dat het allemaal niet net iets was dat buiten de garantie viel. En ik heb zelfs nu weer een half jaar garantie op het gerepareerde!
Maak je borst maar nat, ik ga weer even los de komende dagen met mijn goeie ouwe Z3.

4 gedachten over “Camera gerepareerd

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.