Laura

Vlindertje voor oma

Maandag was ik aan het wachten tot de afdruk voor de zwemjuf klaar was en in de tussentijd heb ik wat “gefrxc3xb6beld” voor oma. Hij is wel aardig geworden vind ik zelf.

voor de grotere versie klik op de foto

18 gedachten over “Vlindertje voor oma

 1. Dank je dank je en dat van de vrouwe der vleugels!!
  Een bloem uit Sabine haar tuintje, vlindervleugels uit emmen en een klein navelkijkertje! Hahaha.
  Was wel geinspireerd door jou, denk ik!!! 😉

 2. Leuk omschreven…maar het is niet alleen het navelkijkertje.. 😉 …Het is ook hoe je het hebt gedaan…Die blaadjes voor haar beentje..De belichting..alleen zit de vleugel achter haar lijfje..Ja ja…dat zie ik weer he… 😀 ….
  Ik zit dit berichtje te tikken…komt mijn jongste dochter bij mij staan een wijst naar Laura en zegt dat ben ik… 😀

 3. Ja ik begin het eenbeetje te pakken te krijgen. En ja ik had idd de schouderbladen wat moeten weghalen. Nou ja dit was 10 minuutjes, toch maar wat meer aandacht besteden denk ik 😉 .
  En die vleugels waren eerst niet de bedoeling maar eigenlijk hoort dat gewoon bij zo’n foto.
  Waar haal jij eigenlijk je vleugels vandaan. Ik heb deze zelf gefotografeerd in emmen. Ben nu op zoek naar veren engelenvleugels voor op het kerstkaartje maar ik kan ze nergens (behalve zeer lage resolutie) vinden op het net. Ik ben trouwens van plan om als die kleine op school zit een cursus dtp en grafisch ontwerpen te gaan volgen. Ik vind dit toch wel erg leuk. Heb jij een opleiding in die richting. (jemig het is bijna een log op zich hahahah 😛 )

 4. hahahhahahaha…

  Het was eventjes zoeken naar dit log want hij stond er niet meer op…
  Het is verschrikkelijk zoeken naar vleugels en idd, wat jij zegt, die vleugels met veren…Ik heb hier een zetje die ik weer gepikt heb van een ander bewerkt kindje…Verder heb ik het al eens met vleugels van vogels geprobeerd maar dat gaat erg moeilijk…Veel vlindervleugels gebruik ik…of zelf gemaakt vlinders uit photoshop…Zoek je zoiets …Je kunt wel zien dat dat al weer een bewerking is van een tijdje gelden want zijn koppie klopt niet helemaal en ook zitten er vlekken op zijn kleren.. 😕
  Nee ik heb geen opleiding gevolgd, ik heb mij dit allemaal zelf aangeleerd…Maar ik zou nog wel veel meer willen leren…

 5. Ja ik weet eigenlijk niet helemaal wat ik zoek. Hahah ja ik zie het hij is een beetje uitverhouding. Wat kun je toch een hoop verschillen zien met dingen die je een tijd geleden deed, hxc3xa8 dat merk ik zelf ook al.
  Ik vind het wel jammer dat ik te weinig tijd heb om me er helemaal in te verdiepen. Ik haal altijd photoshop boeken uit de biep maar af een toe een hoofdstukje is alles wat ik meepik en dan moet ie alweer terug.
  Als je nog vlindervleugels wilt met een hoge resolutie ik heb er wel wat gemaakt in Emmen. Zelf vleugels maken vind ik wel moeilijk hoor het zijn altijd van die statische dingen dan.
  Ik kan nu wel aardig met mijn muis tekenen. Zelfs beter dan met mijn digitale tekenpen. Die heb ik nou ook al een jaar maar erg weinig gebruikt tot nu toe.
  Heb jij trouwens nog geen rsi van dat gesjop 😉

 6. Vleugels zijn altijd welkom.. 😉 …

  Nou ik weet niet wat je bedoelt met rsi…dus dat zou ik het wel niet hebben.. 😀

  Dit is een voorbeeld van de vleugels die gemaakt zijn in PSP….

 7. Wauw zeg mooie vleugels net echt
  Misschien moet ik PSp er maar eens naast gaan gebruiken daar kan je toch weer andere dingen mee dan met adobe PS. Doe jij alles in PSP? Ik stuur je wel wat vleugels op

 8. Woow wat een gave site heb je!!Er staat heel veel info op en ook de indeling en zo vind ik mooi!!Heb je tijd kom dan ook eens bij mij kijken!!
  Knuf menneke
  ps woow wat een leuke
  foto

 9. Nu je zegt dat rsi een muisarm is gaat er meteen een lampje branden…Maar nee dat heb ik gelukkig niet…Wel moet ik uitkijken…met mijn fybromyalgie voor onstekingen in vnl mijn schouder…en handen…
  Ik werk vnl met picture it en gebruik andere programma’s er naast…

 10. Ja dat ken ik wel mijn schoonmoeder heeft dat ook. Heb jij er ook met dit weer meer last van. Knap dat je evengoed nog zo veel “frxc3xb6belt”, maar da’s denk ik ook een kwestie van karakter 😉

 11. hoi.

  ik heb eens een vraagje.
  hoe maken jullie die foto’s.
  ik zou dat graag voor mijn zoontje renzo ook graag willen.
  misschien kunt u mijn zeggen.
  wat ik daar voor moet doen.
  om ook zo’n foto te maken.
  of dat u misschien een foto voor mijn zou kunnen maken.
  ik wil daar anders wel wat voor geven.
  voor zo’n foto.
  kijk anders eens op http://www.renzovanraalte.kijkonzebaby.nl
  dan kunt u mijn zoontje eens zien.
  hij wordt 9 juli 2.
  ik zou het leuk vinden zo’n foto.
  voor op zijn kamer.
  ik zou het op prijs stellen om een mailtje terug te krijgen.

  oke alvast bedankt groetjes sabrina

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.