Familie

Oma Alie onder het mes

Vanmorgen heb ik mijn schoonmoeder (oma Alie) afgeleverd bij het ziekenhuis in Beverwijk om half 9. Ze wordt (of is) geopereerd aan xc3xa9xc3xa9n oog voor staar. Ze krijgt een plaatselijke verdoving (brrr). Nou deins ik nergens voor terug maar van een operatie aan je oog waarbij je zelf het mes kunt zien dat erin komt snijden gril ik wel. Dat hoop ik echt nooit mee te hoeven maken.Ze (of de verpleegkundige dan) kan vanaf 3 uur na de operatie bellen. Ik ben nu dus stand-by. Laura is net opogehaald door mijn meoder, dan hoef ik die niet op stel en sprong wakker te maken en uit bed te plukken. Ze ligt nu lekker daar. Mochten ze later bellen dan moet mijn moeder Naomie en Laura op sleeptouw nemen hierheen om Sabine vanaf kwart voor 4 op te vangen. Hopelijk gaat het allemaal net tussen de bedrijven door. Dat is wel lastig dat je nooit weet wanneer, zo vaag dat je niks echt van te voren goed kunt regelen. Nou ja en dan morgen nog. Als ze morgenochtend een afspraak op het spreekuur krijgt kan ik wel heen-en-weren maar morge om 13.00 uur moet ik alweer op Heliomare zijn om Sabine op te haeln voor rolstoeldansen. Dan valt Jos de eer te beurt vermoed ik, of Carla.We zien het wel. Nu duimen we op een goede afloop en een snelle genezing. En hopelijk ziet ze ook meer nu!

UPDATE:
Om 1 uur werd ik gebeld dat ik oma kon komen ophalen, het was allemaal goed gegaan ondanks wat ongemakken en vervelende prikken. We hebben zelfs onverwacht met de meiden bij haar gegeten (patat) want Sabine wilde heel graag met eigen ogen zien hoe het met oma Alie ging. Ze had fikse hoofdpijn gekregen. Maar over het algemeen ging het wel.
Het was wel een klokrace vandaag. Om kwart over 6 moest Edwin alweer weg met Sabine om te gaan zwemmen. Ze zwemt trouwens alweer helemaal op har oude niveau. Vandaag was ze zelfs helemaal naar de bodem gegaan en weer omhoog.

4 gedachten over “Oma Alie onder het mes

  1. oei dat lijkt mij ook wel eng jah dat gepruts bij je oog en dan alleen maar plaatselijk verdoofd….ik hoop dat je goed uit komt met de tijd morgen alvast heel veel suc6

  2. Oh bah, mijn moeder heeft diezelfde operatie vorige maand gehad, brrr, het idee. Maar ze heeft er geen last meer van. Wat goed zeg van Sabine, helemaal naar de bodem! Btw, we hebben de duowagen!

  3. Tja dat is inderdaad geen pretje. Ik had een splinter in mijn oog en toen moest dat ook zo. Eng – eng – eng. Of een lesje in vertrouwen. In elk geval, ik lees dat het ook weer beter gaat met oma Ali, en ik hoop dus dat het meeviel. En anders alsnog: sterkte !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.