Dinie

Druk,druk, druk

Geplaatst

Eigenlijk zit ik gewoon mijn tijd te verdoen. Nog zoveel te doen en nog zo weinig tijd.
—ik moet de vakantie nog boeken (en we wilen begin augustus naar een warm land, niet te ver, zo goed mogelijk bereikbaar met rolstoelen. Ik ben al een tijdje aan he zoeken, of er is niks of het is schandalig duur (twee weken in een huisje op een camping voor 2700 euro!!!)
—we moeten nog een bus kopen liefst voor de vakantie
—ik moet me nog in ons nieuwe PGB verdiepen, we zijn ovwergegaan van oude naar nieuwe stijl.
—ik moet nog heeeeeeeeeel veel opruimen.
—ik moet nog uitrusten….
—ik moet nog van alles, ik weet het niet eens meer
Nu zet ik mijn videorecorder aan en neem weer een bandje op op de PC en dan kan ik niks meer doen anders verliest hij beeldjes. Dus welterusten, ik ga maar vroeg naar bed dan kan ik er weer tegenaan morgen.

Slaap lekker

5 gedachten over “Druk,druk, druk

  1. Doe het rustig aan….het meeste werk wacht wel….de kabouters zullen het heus niet van je overnemen 😀
    Slaap lekker….ik hoop dat je beter slaapt dan ik…mij lukt het niet meer 😕

  2. volgens mij heeft een goededoelgroep daar een liedje over geschreven… die kwamen er ook niet echt uit. Ik zou zeggen, boek die vakantie in Spanje, en leer de taal: Manana manana, dan ben je daarna ook van je probleem af !

  3. Och die Dinie, druk, druk, druk. En hou op over dat PGB wat een administratie heb je daarvan zeg, daar had ik me lelijk in vergist, ik ben niet zo thuis in die dingen dus alles moet je eerst uitspitten, maar ja het is ergens goed voor zal ik maar zeggen. En is het uiteindelijk nog gelukt met dat filmpje. Zag net dat jij ook het blad Special Kids kent, ik lees het ook niet altijd helemaal hoor, meestal de stukjes Dit ben ik ….. en Even voorstellen en wat me interessant lijkt. Grappig dat Sabine ook in het blad heeft gestaan. Hoop dat je hoofd vanavond iets rustiger is, want dat is niet fijn om zo vol in je hoofd te zitten, dan kan je dus echt niet relaxen. Succes Dinie, hou je taai. Liefs van Anita en haar kanjertjes

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.